Работата е такава. Съединителя ми се натиска леко трудничко, за разлика от други дето съм натискал. Доста често, когато тръгвам на първа, присецвам колата, някой път може и да угасне. Брат ми също я е карал и каза, че нещо съединителят ебава. Натискаш го, отпускаш краката, и като че ли той отпуска на леки степени и не отделя като хората затова не може да се тръгне всеки път като по вода. Едно па друго момче, дето я кара, каза, че "потъвал много". Не го разбрах с това. Никакви проблеми нямам като я заиграя след 1-ва... И след 15-20 минути каране, няма начин да я присецам, защото вече кракът ми е свикнал с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали съм за нов съеденител и колко пари е?
Collapse
X
-
Ще си ползвам тази тема за няколко въпроса. Има ли човек на който му се е късало жилото на съеденителя, да може да ми обясни какво става, как спира и после дали може да изключи от скорост колата, за да я тегли някой. Искам да го знам това, че може и скоро да го усетя това чувство.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Ще си ползвам тази тема за няколко въпроса. Има ли човек на който му се е късало жилото на съеденителя, да може да ми обясни какво става, как спира и после дали може да изключи от скорост колата, за да я тегли някой. Искам да го знам това, че може и скоро да го усетя това чувство.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:qnkov написа:Ще си ползвам тази тема за няколко въпроса. Има ли човек на който му се е късало жилото на съеденителя, да може да ми обясни какво става, как спира и после дали може да изключи от скорост колата, за да я тегли някой. Искам да го знам това, че може и скоро да го усетя това чувство.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Tornado написа:qnkov написа:Ще си ползвам тази тема за няколко въпроса. Има ли човек на който му се е късало жилото на съеденителя, да може да ми обясни какво става, как спира и после дали може да изключи от скорост колата, за да я тегли някой. Искам да го знам това, че може и скоро да го усетя това чувство.
Коментар
-
Хм, ясно. Аз понеже тук съм обяснил съеденителя си, та силно се чудя дали да сменя жилото, та да не попадна в такава ситуация, а пък от друга страна четох теми, в които хора с нови жила, ги късат пред месеци. В комплекта какво влиза при съеденителя освен едното жило? Възможно ли е нещо друго да прави съеденителя ми твърд и падащ освен някой завой при жилото или някакво търкане? Чудех се дали мога да накарам някой майстор само да ми погледне съденителя дали е наред, жило и там други неща ако има с него, дето да правят работата.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:В комплекта какво влиза при съеденителя освен едното жило? Чудех се дали мога да накарам някой майстор само да ми погледне съденителя дали е наред, жило и там други неща ако има с него, дето да правят работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар