Здравейте колеги,искам да попитам с какво трябва да започна тунинговането на колата. Нов съм и не разбирам много.Относно двигателя - как да го подисля да го направя по-мощен. Относно външния вид - какви спойлери трябват (кит) на каква цена са. За сега искам само това да попитам. Автомобилът е Fiat Bravo 1.9 TD. Искам да стане хем красива хем по-мощна и по-бърза. Благодаря !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Начинане в тунинговането на Fiat Bravo
Collapse
X
-
Tenix написа:За мощност не мога да кажа нищо, но външен вид нищо друго освен ABARTH.Може да се свържеш с колегата Racer GT той изработва такива елементиМое лично мнение е, че само абартовия пакет ходи на тази кола стига да не искаш нещо претрупано....Поздрави и успех.
Коментар
-
Re: Начинане в тунинговането на Fiat Bravo
sisky написа:Здравейте колеги,искам да попитам с какво трябва да започна тунинговането на колата. Нов съм и не разбирам много.Относно двигателя - как да го подисля да го направя по-мощен. Относно външния вид - какви спойлери трябват (кит) на каква цена са. За сега искам само това да попитам. Автомобилът е Fiat Bravo 1.9 TD. Искам да стане хем красива хем по-мощна и по-бърза. Благодаря !!
Коментар
-
Re: Начинане в тунинговането на Fiat Bravo
Hristian_Aleksiev написа:sisky написа:Здравейте колеги,искам да попитам с какво трябва да започна тунинговането на колата. Нов съм и не разбирам много.Относно двигателя - как да го подисля да го направя по-мощен. Относно външния вид - какви спойлери трябват (кит) на каква цена са. За сега искам само това да попитам. Автомобилът е Fiat Bravo 1.9 TD. Искам да стане хем красива хем по-мощна и по-бърза. Благодаря !!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар