някои дали може да ми каже радиатор на пунто 1,2 с клима дали може да се промие Запушен ми е една част от него и маисторите от сервизи ми казват че му били тънки тръбичките по добре да го смена с нов. А колко струва нов или втора употреба. Всичко започна от това че вентилатора ми тръгва към червено. смених термостат, датчика за вентилатора. Колата не надува и пак. В началото на радиатора температурата ако е 90 градуса в края до датчика е 40-50 дали е нормално или е запушен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радиатор Рunto
Collapse
X
-
Re: Радиатор Рunto
petko_dimow написа:някои дали може да ми каже радиатор на пунто 1,2 с клима дали може да се промие Запушен ми е една част от него и маисторите от сервизи ми казват че му били тънки тръбичките по добре да го смена с нов. А колко струва нов или втора употреба. Всичко започна от това че вентилатора ми тръгва към червено. смених термостат, датчика за вентилатора. Колата не надува и пак. В началото на радиатора температурата ако е 90 градуса в края до датчика е 40-50 дали е нормално или е запушен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Според мен, щом така или иначе проблема е сериозен и няма мърдане... нищо не ти пречи да опиташ първо с добавки за прочистване; има ги по всички бензиностанции... ако стане - супер, ако ли не... така или иначе си за нов. Само гледай ако има ефект от тези добавки да пишеш тук че да се знае... а и не е зле ако помогне добавката после да си промиеш водната система и да си сложиш нов антифриз.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
p
Радиоатприте са два вида за пунто тези с клима са по скъпи и двоино по голями без казанче. Пробвах да го промия мисля че не стана кои знае какво но като барахме релета в кутиика в дясно вентилатаро тръгна не давал добър контакт Сега тръгва на тънката черта между средата и червеното можеби 110 градуса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар