Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Радиатор Рunto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радиатор Рunto

някои дали може да ми каже радиатор на пунто 1,2 с клима дали може да се промие Запушен ми е една част от него и маисторите от сервизи ми казват че му били тънки тръбичките по добре да го смена с нов. А колко струва нов или втора употреба. Всичко започна от това че вентилатора ми тръгва към червено. смених термостат, датчика за вентилатора. Колата не надува и пак. В началото на радиатора температурата ако е 90 градуса в края до датчика е 40-50 дали е нормално или е запушен.

радятор

Не може ли с добавки нещо да се направипробвай .Иначе нов до 200лв
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Радиатор Рunto

petko_dimow написа:
      някои дали може да ми каже радиатор на пунто 1,2 с клима дали може да се промие Запушен ми е една част от него и маисторите от сервизи ми казват че му били тънки тръбичките по добре да го смена с нов. А колко струва нов или втора употреба. Всичко започна от това че вентилатора ми тръгва към червено. смених термостат, датчика за вентилатора. Колата не надува и пак. В началото на радиатора температурата ако е 90 градуса в края до датчика е 40-50 дали е нормално или е запушен.
      Нов, за Пунто-II дизел го взех от ЕВРО 07,тел. 980 18 91,ул.Евлоги Георгиев 81.Цена 178лв ...предполагам,че за твоето ще е по-евтин.Радиаторът е произведен в Португалия. Не видях, че си от Велико Търново, но звънни им все-пак, те са голяма верига, може би имат и при Вас магазин.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Има :D
        Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Тоя магазин май вече не е там, иначе Евро 07 е на бул. България срещу бившия магазин на Тойотап.с. Като тръгнеш към стария радиозавод (Самоводене), има един паркинг и спирка на 10-ката, вдясно преди паркинга също има магазин.
          Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Според мен, щом така или иначе проблема е сериозен и няма мърдане... нищо не ти пречи да опиташ първо с добавки за прочистване; има ги по всички бензиностанции... ако стане - супер, ако ли не... така или иначе си за нов. Само гледай ако има ефект от тези добавки да пишеш тук че да се знае... а и не е зле ако помогне добавката после да си промиеш водната система и да си сложиш нов антифриз.
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Аз си купих радиатор за пунтото за 108 лв от авточасти "Илиев". Намира се под стадиона, в реда магазини над пица "Елена". Само че моето е без климатик, не знам дали твоя радиатор е същия.
              Пунто 75 1.2 MPI '94

Коментар

p

Радиоатприте са два вида за пунто тези с клима са по скъпи и двоино по голями без казанче. Пробвах да го промия мисля че не стана кои знае какво но като барахме релета в кутиика в дясно вентилатаро тръгна не давал добър контакт Сега тръгва на тънката черта между средата и червеното можеби 110 градуса

Коментар

Working...
                X