Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти за Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джанти за Фиат Браво

Здравейте, купех си алуминиеви джанти. До сега бях с метални джанти. Интересуваме болтовите дали трябва да са други или моите от металните джанти, ще станат за алуминиевите джанти .Ето ги алуминиевите джанти.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
    Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

По така показаната снимка малко вероятно е някой да каже с точност дали ще станат джантите.Да ще ти трябват по-дълги болтове. Може да идеш в морга и да купиш от там или другия вариант отиваш в магазин за руски части и купуваш такива болтове за Жигула. (около 1.00 до 1,20 лева за брой)
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Трябват ти по-дълги болтове с конус в основата, при оригиналните фиатски джанти болтовете са 2 вида , къси почти като за железни джанти но с конус, другите са поне с 1см по-дълги от тях и са за други модели джанти. Търсиш болтове M12x1.25 стъпка на резбата.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

джантите 4*98 или 4*100 са ако са втория размер ти трябват болтове с изместен център(16 бр са 70-80лв)
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Благодаря колеги .Трябва да видя какви са моите болтове и тогава ще видим какво ще е правя
          Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
          Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

Интересна и полезна тема колеги. И аз съм на това дередже.Не знаех, че има Жигулови по-дълги.Аз в Маргел намерих всякакви дължини. Цената е 2 лв. броя.Но при вас не знам дали има магазин.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
            X