колеги интересуваме на каква цена ги изкупуват катализаторите,защото искам да ми го махатБлагодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за катализатор фиат пунто мк2 1.2 16в
Collapse
X
-
аз съм пред дилемата като го махна какво га сложа права тръба или резонаторно гърне. моят е доста запушен смърди ужасно и колата е по-спъната от преди, въпросът е дали с права тръба ще стане много по шумен мотора, и какви пари г/д взимат за слагане на резонаторно гърне. колата е същата мк2 1.2 16в
Коментар
-
super8 написа:Препоръчвам ти да не го махаш. Гарантирано ще имаш проблеми с ламбда сондите. Иначе, понеже е директно на колектора, трябва да се сцепи и да се изкара.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
misho_ написа:След катализатора не видях да имам ламбда сонда, така че не би трябвало да имам проблем, имам само 1 преди негоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Този мотор го има с една и с две сонди, зависи коя година е. Единият мотор е CF2(Euro 2 стандарт), другият CF3 (Euro 3 стандарт). Ако е този с двете сонди просто премахване не става, трябва и да се вземат необходимите мерки за втората сонда. Иначе ECU-то записва грешка за неефективен катализатор и колата става от невървящитеGrande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар