колеги вече цял месец продалжава моята сага с издирването на така скапоценните колекторни траби за моять двувалка никаде няма кажете какво да правя вече каде ли не ходих един хубавец ми предложи едни за 250 лв втора рака не е ли малко много а пооооооооооооооомощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги помощ че го закасах страшно
Collapse
X
-
Ако си обиколил всички авто морги по Околовръстното, ходил си вече при Италианеца, преровил си обявите в Автопазара (както междудругото направих аз преди време в търсене точно на колектор и делко, но за Uno 60SX) и всичко това без резултат ти остава да помолиш някой колега от друг град да провери как стои въпроса там. Моята сага в търсенето продължи 6-7 месеца - на делкото, колекторът го намерих бързо!Късмет!
-
има толкова много обяви за на части. www.mobile.bgwww.pozvanete.comwww.dalaverata.netи всички автомобилни сайтове почтиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
НЕ виждам да си писал в какво състояние са старите. Ако има вероятност да бъдат заварени, според мен е безмислено да купуваш други. Аз на мойто браво заварявах като дори 1 от 4 тръбички беше изцяло отчупена и майстора за 25 лв. ми ги завари перфектно. 2 години никакви грижи и така си продадох колата.
Коментар
-
Uneek написа:НЕ виждам да си писал в какво състояние са старите. Ако има вероятност да бъдат заварени, според мен е безмислено да купуваш други. Аз на мойто браво заварявах като дори 1 от 4 тръбички беше изцяло отчупена и майстора за 25 лв. ми ги завари перфектно. 2 години никакви грижи и така си продадох колата.tipo1.6 ie 89
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар