Добър вечер колеги от няколко дни имам проблем с включването на скорости 1,3,5 с скорости 2,4,R нямам никакви проблеми при проблемът при скорости 1,3 и 5 се изразяват в това че много трудно се превключват и не влизат до край все едно че там в другия край има нещо което пречи от има и случаи когато сами излизат от скорост по време на движение. когато лостът е положение изключен от скорост отива в положение между втора и свободна . ако някои може да ми каже къде може да е проблема ще му бъда много благодарен . аз си смиля че това би се дължало на синхронизаторите но се надявам да се лъжа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с скоростите на темпра
Collapse
X
-
Колега,шашкаш се излишно това е доста често срещан проблем,ако искаш да го отсраниш завинаги си подготви така една стотичка и ще стане като по книга,но има и доста по евтин вариантhttp://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=6841Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Разглоби изцяло пеперудата и я ревизирай основно.Трябва да откачиш щангите и вече после е лесно. Има 2 иглени лагера на нея който няма да е зле да се сменят.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар