Колеги, искам да си почистя гумите, по които се движат предните стъкла, тъй като напоследък много се замотават при сваляне и вдигане, а освен това се чува и скърцането на някакви песачинки и е малко гадно, но без да се демонтират каквито и да са чаркове. Пробвах с dw-40 като го впръсках по тях, ама ефекта беше седмица, макс. две. Някой има ли хабер как да свършим тая работа по-качествено - някакви по-надеждни препарати или и аз не знам. Дайте малко АКЪЛ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си почистя водачите на предните стъкла от песачинки?
Collapse
X
-
Само с чистене на водачите няма да стане, трябва да почистиш цялата врата включително и утайниците долу, иначе пак след две седмици ще е същата работа, и ще стане само с разглобяване - ВНИМАВАЙ ДА НЕ СПУКАШ СТЪКЛОТОКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Потвърждавам, че само със "смазване" не става... Трябва си разглабяне, но трудността на процедурата не е голяма."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
А глицерина, който ползвам за гумите и уплътненията зимно време, върши ли работа и ако не - от къде да го взема тоя течен парафин, че до сега не съм го срещал в магазините. За силиконовия спрей лесно - ще го намеря без проблем. И друго - дълготраен ли е ефекта или пак от ден до пладне, както се казваvasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
-
днес взех 2 шишенца, напълних водачите като преди това ги продухах с компресор, бърках с клечки за уши да ги пообера малко (а то много го..на излязоха от там) и сега ще гледаме какво ще става. Като за начало спряха да скърцат и започнаха да мърдат по-бързоvasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар