Здравейте колеги ! Аз съм на специялизация в чужбина и чрез един познат мога да купя едно Фиатче, което е ударено. Колата си е в движение. Интересува ме колко горе долу би излязъл ремонта, снимки помествам по долу. Частите, без тавана, ще си ги донеса. Та ако някой има горе долу представа колко би струвало боядисването и смяната на частите, ще съм много благодарен ! FIAT PUNTO
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto Dynamic
Collapse
X
-
Ами ще си донеса цялата Задна страница, т.е. от тавана до предната врата, ще си донеса и стъклата и Задната врата.Мотора е 1.4 77к.с. , на 8000 километра и фабрична гаранция до 2008година ,с евро 4.Колата не е евтина, просто още на паЗара няма употребявани такива и ако искаш да си купиш подобна цяла под около 9500 еуро няма, гледах в мобиле.де . На мен ми искат 5000еуро така както е , но като не Знам колко ще е ремонта
Коментар
-
panco написа:Ами ще си донеса цялата Задна страница, т.е. от тавана до предната врата, ще си донеса и стъклата и Задната врата.Мотора е 1.4 77к.с. , на 8000 километра и фабрична гаранция до 2008година ,с евро 4.Колата не е евтина, просто още на паЗара няма употребявани такива и ако искаш да си купиш подобна цяла под около 9500 еуро няма, гледах в мобиле.де . На мен ми искат 5000еуро така както е , но като не Знам колко ще е ремонта
Коментар
-
Панчо аз съм на обратното мнение! Щом колата е толкова нова по нашенските сервизи ще ти съдерат кожата.Предполагам, че там колата е "ТОТАЛКА".Не съм сигурен дали има международна гаранция и дали няма да имаш проблеми с Ауто Италия тук.С докарването и ДДС-то тук ще е доста над 5000 EUR.Мисля, че си слагаш таралеж в гащите.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колата е слънце - вземай и не мисли-. Сменяш заден десен панел, стоп и стъкла. Другото се опъва. В сервиз ще ти одерат кожата. Пусни ми лично като я вземеш и ще те пратя на човек, който ще ти я направи на стенд, готова за боядисване. Имам и човек за боята - не е скъпчия и не оставя следи.Успех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар