Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.п.с. Вентилатора спира да духа! Иначе си духа топло, и двигателя си загрява нормално!!! Охладителната система е обездушена и доколкото виждам няма течове, поне от около един месец я следя и няма загуби на антифриз!Колата не е прегрявана!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с парното на Уно
Collapse
X
-
Re: проблем с парното на Уно
dimo4ko написа:Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.
-
sehnsucht написа:и при мене е същия проблем,самата духалка просто спира да духа....работи и спира когато си иска,а от 1 седмица вече тотално отказапросто тая кола е яко сбъркана с тоците и винаги нещо не дава контакт или дава на късо,или се стопяват кабели....
Мисля че просто вентилатора ти иска малко профилактика... При мен на вентилатора се бяха насукали едни женски косми по 30см дълги!!!
Като ги махнах, капнах малко масълце, дека требе
и сега не се чува как работи!
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар