Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.п.с. Вентилатора спира да духа! Иначе си духа топло, и двигателя си загрява нормално!!! Охладителната система е обездушена и доколкото виждам няма течове, поне от около един месец я следя и няма загуби на антифриз!Колата не е прегрявана!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с парното на Уно
Collapse
X
-
Re: проблем с парното на Уно
dimo4ko написа:Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.
-
sehnsucht написа:и при мене е същия проблем,самата духалка просто спира да духа....работи и спира когато си иска,а от 1 седмица вече тотално отказа просто тая кола е яко сбъркана с тоците и винаги нещо не дава контакт или дава на късо,или се стопяват кабели....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар