Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с парното на Уно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с парното на Уно

Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.п.с. Вентилатора спира да духа! Иначе си духа топло, и двигателя си загрява нормално!!! Охладителната система е обездушена и доколкото виждам няма течове, поне от около един месец я следя и няма загуби на антифриз!Колата не е прегрявана!!!
    Истината е някъде там!

Re: проблем с парното на Уно

dimo4ko написа:
    Като го включа работи, но след около 5 - 10 мин. спира, дори да го изключа и пак да го включа пак не тръгва. Ако колата не работи около 1/2 час и го пусна пак работи толкоз. Въпроса ми е - На какво може да се дължи това спиране? Колата ми е Уно 1.1 , 86 г.
    кое не работи?вентилатора или не духа топло?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не знам при теб има ли термозащита на двигателя на вентилатора.Ако има-оттам ти е проблема.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
        Не знам при теб има ли термозащита на двигателя на вентилатора.Ако има-оттам ти е проблема.
        подкрепям колегата виж да няма някаде късо и да включва защитата
        tipo1.6 ie 89

Коментар

и при мене е същия проблем,самата духалка просто спира да духа....работи и спира когато си иска,а от 1 седмица вече тотално отказа просто тая кола е яко сбъркана с тоците и винаги нещо не дава контакт или дава на късо,или се стопяват кабели....

Коментар

просто моторчето/четките/ вече е пътник и затова спира да духа ,ако намериш подходящи четки да ги замениш вече си имаш чисто ново моторче :D
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

sehnsucht написа:
              и при мене е същия проблем,самата духалка просто спира да духа....работи и спира когато си иска,а от 1 седмица вече тотално отказа просто тая кола е яко сбъркана с тоците и винаги нещо не дава контакт или дава на късо,или се стопяват кабели....
              Не е хубаво така да се говори за една кола Мисля че просто вентилатора ти иска малко профилактика... При мен на вентилатора се бяха насукали едни женски косми по 30см дълги!!! Като ги махнах, капнах малко масълце, дека требе и сега не се чува как работи!
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
              X