Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз предлагам някой кавалер от София да вземе присърце проблема на девойката и да я заведе до някой сервиз в който и той да е там за да няма смяна на цялата горивна система и пак разход 20/100!
    Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
    Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

Това за данинте за колатаCatalogue: NV | PUNTO 55-60-75-90 (1993-1997)MVS: 176.268.0(0) | 75 "HSD" 1.2 MPI USA’83-CF2 5 PORTEEngine Stamp: 176A8.000Version Code: 176ACVersion: V7 | "HSD"Engine Version: M3 | 1.2 MPIInterior: 136 | VELLUTO BLUVehicle No: 04140678Engine No: 6193276Prod. date: 1995-06датчика ми прилича да е N10 на тая картинка http://213.137.33.57:7080/navi?VERSI...D=1&GUI_LANG=3
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Моята дама има такова пунто. Хасково-София 5.5-6 на сто. Но кара с 90-100 през цялото време. Дори си беше с зацапан въздушен филтър тогава.Освен да ти препоръчаме някой сервиз, или да дойдеш на среща за консултации. Според мен разхода ти е паднал до съвсем нормални стойности. Това пунто все пак не е от икономе колите в града. На жената доста често разхода си е около 9-10. Така че ако засичаш харч, засичай го на извънградско.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Идвам от бензиностанцията. Резултата е 9/100 . Мисля, че е повече от перфектно имайки предвид кошмарните задръствания всеки ден Колега zgabrovski много благодаря. Държа да отбележа, че на връщане от офиса тази вечер ми светнаха почти всички възможни ламп-еърбег, абс...Слава богу посветкаха посветкаха и си угаснаха :D Колега puntotras, отдавна пращам един младеж по сервизи. Отидох само веднъж, два пъти и установих, че не е много добра идея. Мен лично трудно ще ме накарат да сменя цялата горивна система ( като един типичен козирог ще проверя поне на още 2 места какво ще ми кажат) , но въпреки всичко не ми е приятно :D Отново мерси на всички отзовали се. Ще отида ( ще помоля да закарат Пунтъо) във вече споменатия сервиз така за всеки случай. лека вечер на всички :P
          Punto 1.2/75

Коментар

Бре колко хитра и опасна колежка си имаме направо ни скри в малкия си джоб-така и трябва да си припомним за главата и врата(на семейството)

Коментар

22/100 може може то е ясно че има проблем по самата кола , но ако караш като бесен - може ! и да не ви се вярва познавам колега с типо който в плд прави 18-19/100

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Използвам старата тема, която пуснах за да не задръствам с моите въпроси. Та значи развитието - след като вчера цял ден висях на авариики по светофарите , днес прибраха Пунтъо от сервиза, но понеже се прибирам сега още не съм го пробвала. Имало прескочен зъб на ремъка. Нещото, което не ми е ясно - след като колата е закачана поне 5 пъти след смяната на ремъка не би ли трябвало подобно нещо да лъсне на диагностика, поне да направи впечатление. Сигурно въпроса ми е глупав, но ми е интересно :D Поне да знам, ако е трябвало да не ходя в същите сервизи
                Punto 1.2/75

Коментар

Тва със прескочилия зъб кой ти го каза?Ако е прескочил зъб ще пали трудно(заради загубена центровка)и като спираш на светофарите ще гаснеш ако не подаваш постоянно газ(много е интересно когато хем спирачка хем газ даваш при спиране)!На мене и това ми се случи преди-при мене беше се прецакала шпонката на вала и ми прескачаше зъб на седмица по 1 път-изкарам го от сервиза карам 2-3 дни и оп прескочи-взе ми се огъня и никой неможа да го хване,накрая исках да ми отварят двигателя и когато почнаха се видя че шпонка нямам а някакво подобие на нея(добре че имах шпонка под ръка)смениха я и после никакви проблеми-незнам дали не е така и при тебе -но едва ли-тва само на мене може да ми се случи хахаха!

Коментар

В сервиза ми го казаха.Имало уж...никога не ми е гаснела колата. Поне с това проблем нямах до оня ден Но пак не беше от това. Вече незнам на кой да вярвам. А най се вбесих на репликата: Като не искаше да си купиш Пежо,така ще е!
                    Punto 1.2/75

Коментар

Working...
                    X