Те колите не липсват, брато - аз на първо четене се сещам поне за трима собственици на такива, ама познай...... А при наличието на готови мощни автомобили, не виждам за чий дедов ти трябва да си купуваш Браво и после да го тунинговаш - купи си готова мощна кола за всекидневна употреба.В рамките на 10’000лв. има дооооооста голям избор Както вече казах - ВИНАГИ излиза по-евтино да си купиш заводско направена мощна кола, вместо да засилваш слаб двигател!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 Т -мнения и препоръки
Collapse
X
-
Винаги кефа да си направиш нещо по колата е по-голям , от това просто да си я купиш. Отделно, че може да си я модифицираш по твой собствен вкус. В случая не говорим за евтино -скъпо. Кара ми се подобна турбо табуретка и ако 500 Абарт бяха на по-нормални цени, веднага бих се метнал. Браво/Голф ми се струва добър заместител, а и е по-функционална. Сити кар, който има потенциал. Малка колица с малък турбо мотор, това търсся.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
Kuku написа:Значи продължаваш да търсиш под вола телеex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
tattoos написа:Аз например разбрах,че когато пръскаш на предното стъкло и въздушната струя праща водата на страничното стъкло и за това използват ето такива неща при Браво...За мен това е нещо ново в автомобилостроенето...Самият проблем имам предвид.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хаха, отново стигнахме темата за чистачките, където както се разбра ми е силата Зверски дразнещо е това с пръскането, но Явка, смея да твърдя, че този проблем е малко по-силно изразен при Бравото, поне спрямо другите коли които съм карал (от изброените от теб - само Браво/Брава). На всички се цапа, ясно е, но при новото Браво единствения вариант да не цапа е пръскаш или в положение на пълен покой или при скорост над 90-100. При всеки друг опит да чистиш стъклото между 10 и 100 км, мръсната вода се стича по левия прозорец
Коментар
-
Yavor написа:Хм, значи не си карал много много в лошо времеex-Punto 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар