Така зададен въпроса Голф или Браво изглежда ясен отговора.Най-малкото заради вида на 2-те коли,а и разхода в града.Офф кво да ти кажа.Карал съм го и ми хареса.Освен,че има една турбо дупка между 2500 и 2600 оборота.Иначе е удобен автомобил.Ама ако не си такъв разбирач,няма да ти направи впечатление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 Т -мнения и препоръки
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Викаш в Джаг форума по-иначе става лафа, а?Тук сите сме на такова ниво, плебеи, какво да ти кажа...ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
По-леко с определенията, колега...Нов си, затова не ти слагам предупреждение.Това че не ти е кеф на тебе какъв е форума, не означава да плюеш и да се заяждаш с другите потребители!Изказвам се като модератор тука...Щото и като потребител така си мисля.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
popara801 написа:Така зададен въпроса Голф или Браво изглежда ясен отговора.Най-малкото заради вида на 2-те коли,а и разхода в града.Офф кво да ти кажа.Карал съм го и ми хареса.Освен,че има една турбо дупка между 2500 и 2600 оборота.Иначе е удобен автомобил.Ама ако не си такъв разбирач,няма да ти направи впечатление.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
tattoos написа:popara801 написа:Така зададен въпроса Голф или Браво изглежда ясен отговора.Най-малкото заради вида на 2-те коли,а и разхода в града.Офф кво да ти кажа.Карал съм го и ми хареса.Освен,че има една турбо дупка между 2500 и 2600 оборота.Иначе е удобен автомобил.Ама ако не си такъв разбирач,няма да ти направи впечатление.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
tattoos написа:BO написа:А бе чакайте бе,Искало се малолитражка, за да не харчи.Обаче с перформънс части, за да върви.Жал ми е колата да ми харчи с 2-3 литра отгоре, ама ще дам няколко хиляди за перформънс части.Предполагам софтуерно ще има някаква възможност да се засили поне 20-30к.с. и от там ми е интересно, до къде може да се стигне заради съединителя ако се правят се реши да се стигне до по-сериозни ъпгрейти.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Като цяло не съм се спрял на платформа за ваг мотора, но най-вероятно ще е Голф, макар че ми се иска да е Сироко... При Голф ми харесва, независимото окачване отзад, позитивите които носи една такава кола като пазарна стойност и последваща продажба. Леко съм с резерви към мотора и по-скоро евентуалните разходи при проблем с него. TFSI е технология за впръскване на бензин под налягане директно в цилиндрите, нещо като комън-рейл , но бензинов. Мицубиши започнаха масово с тази технология преди години, но се срещаха много проблеми и се отказаха от нея. След това обаче ВАГ и в последствие хюндай я доразвиват и засега няма изявени проблеми и при двете марки. Фиатката има много приятен дизайн, доста глезотийки за цената си, но към момента е, не особено популярен модел и предвид че е Талянка ,предполага доволно обезценяване за кратък период и може би трудна продажба някой ден. Мотора си е конвенционален при първото поколение, което не предполага излишни драми и е леко по-динамичен от TFSI. Oкачването не е кой знае какво, но за сметка на това е сравнително евтино и компонентно, но отзад греда... Съединителя наистина е двумасов, което е напълно необясимо за мен за бензинов мотор, но и той не е колосална сума, а и това се лекува с едномасов. Няколко фирми предлагат такива. За какво го зачекнах този съединител. По аналогия с Пунтото най-вече. Когато го купих и си мислех, сега ще отида да го ремапна , за да стане една наистина приятна за каране колица, но...и какво се оказа, че ако засилиш колата, съединителя бързо отива в коша, а по-издържлив не се предлага. Отделно това като цяло винаги е звеното, което е най-уязвимо. Идеята ми е ,че щом има 120 к.с., 150 и мисля гледах 180к.с. заводски на такъв 1.4Т мотор, значи има съединител който носи подобно натоварване, но остана въпроса дали 120 к.с. се оборудва с такъв . От там и питането ми , какъв тип е и дали ще е необходима подмяна евентуално. Като цяло всеки гледа да се отърве от двойномасовия. Щом Валео дори имат отделен каталог за афтърмаркет едномасов заместител , значи има резон във всичко .ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
BO написа:=Викаш ще се стига до по-сериозни ъпдейти, пък за един съединител си седнал да питаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Просто са... как да го кажа меко.... безсмислени въпросите, които ги задаваш.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
Съжалявам за намесването ми в темата.Няма смисъл да ми обясняваш нещо, защото не ги разбирам нещата.Сигурно е хубаво да караш 2.6 литров двигател с разход колкото моя автомобил. Завиждам тайно и се надявам и аз някой ден да мога да се кача от еднолитровия ми Фиат на някой мега огромен 2.6 литров двигател.Поздрави и дано разбереш какво питаш и дано има хора, които могат да ти помогнат съответно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tattoos написа:Съжалявам , но не мисля, че трябва да бъда провокиран .Искам само да получа отговори на въпросите , които съм задал. Мисля, че ги търся съвсем добронамерено. .207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:Съжалявам за намесването ми в темата.Няма смисъл да ми обясняваш нещо, защото не ги разбирам нещата.Сигурно е хубаво да караш 2.6 литров двигател с разход колкото моя автомобил. Завиждам тайно и се надявам и аз някой ден да мога да се кача от еднолитровия ми Фиат на някой мега огромен 2.6 литров двигател.Поздрави и дано разбереш какво питаш и дано има хора, които могат да ти помогнат съответно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Без да забелязвам иронията, ще ти благодаря ! Надявам се тук да разбера някои основни неща и като цяло картинката започва да се прояснява , но черпя информация и от други места , като това тук. http://www.drive2.ru/cars/fiat/bravo...53213727/#post Интересно е да се види заради първоначално вложените части.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
Kuku написа:Татоо, много пишеш и нищо не казваш, батка!Кажи ми моля те, какво точно питаш бе, човек?Щом искаш мощна кола ще се бръкнеш по-дълбоко - с пръдня боя не ставаex-Punto 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар