Нека всички замълчим и оставим Емзо да ти обясни за надувката и пърформанс частите докато поема въздух из между хвалбите и оплакванията, безценните Андроид съвети, новата кола на шефа му и останалите 673168541246 мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 Т -мнения и препоръки
Collapse
X
-
Aз не виждам причина, защо ти след като караш такъв автомобил , не споделиш малко впечатления ? За да се стигне до някакви пърформанс части, първо трябва да се изясни всъщност, става ли в сток състояние този автомобил или не е особено добър избор. В момента дори и това не ми е ясно. Имам някаква най-обща и като цяло бегла представа и до там. П.С. : Момци, много сте пестеливи от към информация и предвид "уникалната подредба" на форума и колко е лесно да открие това , което го интересува човек, направо може да се каже, ч Фиат е на път да се превърне в автомобил за ценители...с този подход за популяризиране на марката...ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
BolgAryan написа:Нека всички замълчим и оставим Емзо да ти обясни за надувката и пърформанс частите докато поема въздух из между хвалбите и оплакванията, безценните Андроид съвети, новата кола на шефа му и останалите 673168541246 мненияtattoos написа:Aз не виждам причина, защо ти след като караш такъв автомобил , не споделиш малко впечатления ? За да се стигне до някакви пърформанс части, първо трябва да се изясни всъщност, става ли в сток състояние този автомобил или не е особено добър избор. В момента дори и това не ми е ясно. Имам някаква най-обща и като цяло бегла представа и до там.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
@emzo, много ясно, че ще те радва, когато на част от целия ти спам се намира някой балък като мен да ти се върже. А тва да не те чета - зор ще стане с цялата ти хипер активност. А очевидните ти захапки в посока power box / ремап и другите елегантни и не толкова закачки - ами не чети темата като не ти е интересно бе. Тези мнения са съсредоточени единствено и само в една тема, а не из целия форум като теб.
Коментар
-
Най-добрите години да притежаваш дадена кола според мен са периодите до 5 години и 15+, защото в първия период нищо не се чупи, във втория вече не ти пука за нея, и в двата случая ти е леко на душата :D И тъй като собствениците на новото Браво са в първия диапазон, е ясно, че няма какви впечатления да споделят за надеждност, ремонти или пък тунинг. Нищо сериозно не се е счупило още, а никой не си купува чисто нова кола, за да и прави тунинг. Доколкото съм виждал, в България се тунинговат само стари таралясници
Коментар
-
emzo написа:Истината е там някъде, няма да намериш такова инфо в БГ форум. Прочети 100+ страници от оная тема, най-много да ти похвалят power box на цената на ремап.dikanio написа:Най-добрите години да притежаваш дадена кола според мен са периодите до 5 години и 15+, защото в първия период нищо не се чупи, във втория вече не ти пука за нея, и в двата случая ти е леко на душата :D И тъй като собствениците на новото Браво са в първия диапазон, е ясно, че няма какви впечатления да споделят за надеждност, ремонти или пък тунинг. Нищо сериозно не се е счупило още, а никой не си купува чисто нова кола, за да и прави тунинг. Доколкото съм виждал, в България се тунинговат само стари тараляснициex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
А бе чакайте бе,Искало се малолитражка, за да не харчи.Обаче с перформънс части, за да върви.Жал ми е колата да ми харчи с 2-3 литра отгоре, ама ще дам няколко хиляди за перформънс части.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А бе чакайте бе,Искало се малолитражка, за да не харчи.Обаче с перформънс части, за да върви.Жал ми е колата да ми харчи с 2-3 литра отгоре, ама ще дам няколко хиляди за перформънс части.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
Аз имам някакви съмнения,че човека не знае какво иска.Малолитражка,ама да подлежи на performance,но да гори малко,с какъв маховик,но дори да била с двумасов,се лекувала с едномасов,метан ще се слага ... Метан и performance използвани в едно изречение ... Ако това са ти изискванията послушай vital - вземи си един сааб с twin turbo,бухай му един метан и тва е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Това за метана беше сарказъм, защото се пишат глупости без никой да напише нещо полезно. Аз пък имам съмнения, че изобщо не ви е ясно какво представлява новото Браво, ами само припадате по него ,защото е по-ново от колите които карате. Всъщност всичко написано до момента в темата го доказва. Нищо конкретно, само общи приказаки, и форумни клишета. Хайде малко по-сериозно ! Ако можете с нещо да помогнете, направете го, но поне не пълнете темата с плява и дълбокомислени коментари, без изобщо да ви е станало ясно защо питам и какво питам. Най-малкото без да можете да отговорите адекватно. Какво да го правя тоя Сааб ? Ако искам мощна турбо кола, ще си взема една S3ka за същите пари, колкото е едно Браво и за минимални суми става 250 к.с. Изобщо не ми е проблем, но не търся това. Голф 1.4Т или Браво 1.4Т , за момента до тук се свеждат нещата. Мнения и конкретика ? П.С.: Без да се обиждате за това което написах, но така стоят нещата .ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
tattoos написа:На вас май ви е скучно тук или просто се заяждаш, като се правиш на остроумен ? Какво има да му правиш на тоя кенеф за 50 к.с. отгоре ,че и хиляди левове да трябват ? Чакам да ми обясниш ! Не знам за целия форум, рядко влизам, но ако нивото на повечето е като твоето , много зле...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
/ / Препоръчвам ти, преди следващото си мнение, да прочетеш внимателно правилата на форума. Особено внимание обърни на т. 1.2 от тях и не толкова особено - на т. 1.1 и 1.16. Помисли си дали имаш намерение да ги спазваш. Ако отговорът за теб е "Да", можеш да продължиш да пишеш, като показваш уважение към всеки участник в темата и уважение към потребителите на форума, като цяло. Ако отговорът е "Не" - превърти страницата до най-горната ѝ част и натисни "Изход". Намира се вдясно, под бутона "Търсене". Местя темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар