преди време се бях оплакал че сдаде багажа - става дума за Пунто 1 60 кончетаходих при някав прехвален майстор - гледа го, наду го с 15 атмосфери и за около 5-10 мин не помръднаслед което го напълни (ужким на мах) и каза че би трябвало да е ОК, но ако свършил до към октомври да ходя да го ремонтира та питане то ми е - ако системата е напълно изрядна и се напълни на мах колко време трябва да издържитеоретично би трябвало да клони към безкрайност :D :D :D и като отида пак да ми го напълнят (няма да е пак при тоя СПЕЦИАЛИСТ, явно го е напълнил колкото да ми вземе паричките) как да разбера дали е на мах??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос - Проблем с КЛИМАТИКА???
Collapse
X
-
Въпрос - Проблем с КЛИМАТИКА???
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
Аз това лято си оправях климатика. При мене се беше скъсала тръба. Тогава фреона изчезва са секунда Има диагностика при която системата се пълни с газ при който после с еди какви си "очила" може да се установи проблемното място. Но според мен след пълненето ако има проблем то при това налягане фреона едва ли би се задържал в системата повече от седмица.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
vesko.t написа:Като отидеш при Другия,при вкл.на станцията ще ти измери количеството-от там ще разбереш...При изправна система-и на теория, и на практика,не трябва да намалява...● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар