Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос - Проблем с КЛИМАТИКА???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос - Проблем с КЛИМАТИКА???

преди време се бях оплакал че сдаде багажа - става дума за Пунто 1 60 кончетаходих при някав прехвален майстор - гледа го, наду го с 15 атмосфери и за около 5-10 мин не помръднаслед което го напълни (ужким на мах) и каза че би трябвало да е ОК, но ако свършил до към октомври да ходя да го ремонтира та питане то ми е - ако системата е напълно изрядна и се напълни на мах колко време трябва да издържитеоретично би трябвало да клони към безкрайност :D :D :D и като отида пак да ми го напълнят (няма да е пак при тоя СПЕЦИАЛИСТ, явно го е напълнил колкото да ми вземе паричките) как да разбера дали е на мах??
    ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
    o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

ако няма пропуски в системата - не се нуждае от допълване
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Като отидеш при Другия,при вкл.на станцията ще ти измери количеството-от там ще разбереш...При изправна система-и на теория, и на практика,не трябва да намалява...
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Това пълнене на
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз това лято си оправях климатика. При мене се беше скъсала тръба. Тогава фреона изчезва са секунда Има диагностика при която системата се пълни с газ при който после с еди какви си "очила" може да се установи проблемното място. Но според мен след пълненето ако има проблем то при това налягане фреона едва ли би се задържал в системата повече от седмица.
          Fiat Punto 1.7TD

Коментар

bogidar написа:
            Аз това лято си оправях климатика. При мене се беше скъсала тръба. Тогава фреона изчезва са секунда
            Бреййй и аз се чудя, защо миналото лято озоновата дупка растеше, а това лято е намаляла

Коментар

doofiat написа:
              Бреййй и аз се чудя, защо миналото лято озоновата дупка растеше, а това лято е намаляла
              Ми то и аз се чудя, защо в Стара Загора има чести обгазявания, а то било щото богата реколта на бобец имали хората в района!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

doofiat написа:
                off: Е колега аз съм със "ozone friendly"... демек помогнал съм еее обгазихме темата на човека....
                Fiat Punto 1.7TD

Коментар

vesko.t написа:
                  Като отидеш при Другия,при вкл.на станцията ще ти измери количеството-от там ще разбереш...При изправна система-и на теория, и на практика,не трябва да намалява...
                  а бе и аз така си мисля ама след като го понапълни (не го знам колко фреон е сложил) всичко си бачкаше ОК в продължение на 2-3 месеца, така че надали е някакъв сериозен теч но е факт че изпуска от някъде кажете къде да ходя да го прегледат че и гаранция искам а не след 3 месеца пак
                  ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
                  o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Working...
                  X