iko79 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на антифриз
Collapse
X
-
Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
-
дравейте!Може ли някой да ми каже, какво точно ми е на колата Fiat Punto ELX 1.2, 1995г.: значи скоро си долях водата в радиатора и забелязох след седмица че от макс ми е станала на минимум. Погледнах радиатора и видях че се клати нямаше го болта който го държи за бронята на тампона. Хванах го за да не се клати. Забелязах че в долната страна на радиатора има влага предимно от лявата страна до пампона където е опрян радятора на рамката. Дали от това ми намалява водата или има прегоряла гарнитура под главата? Защото ходих при един майстор и той ми каза че ми е пригоряла гарнитурата под главата затова ми намалява водата в казанчето, каза че водата влизала в целиндрите и от там излизала през ауспуха като карам. Несъм забелязал да ми пуши колата. Значи запалих я беше студена и много малко пръскаше през ауспуха когато форсирах. При загрял автомобил мисля че това не го прави. Другото което ме безпокои е, че като е загряла колат и пусна парното започва да влиза дим в колата и да мирише дали това е от радиатора или от парното друг майстор ми каза че първо трябва да си сменя радиатора след това да се провери парното данеби да таяло и от там да вкарва пара в колата. В крайна сметка неразбрах какъв точно е проблема и какво да ремонтирам станаха много майсторите че незнам кой казва истината.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар