Привет колеги,вчера Стилото ми не запали. Страното е че го карах цял ден и вечерта трябваше да го преместя и просто не запали.Акумулатора е наред. Таблото свети.Прави си целия check без проблеми.Стрелката за дизела се вдига.И когато завъртя за контакт .... нищо. Няма никой.Няма грешка. Няма шумове...Таблото си свети. Всичко е на 6 - само дето мотора не завърта. Ако знаете какво може да е... споделяйте.[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo JTD - НЕ запали вчера - Решено!
Collapse
X
-
Re: Stilo JTD - НЕ запали вчера.
herkulles написа:Привет колеги,вчера Стилото ми не запали. Страното е че го карах цял ден и вечерта трябваше да го преместя и просто не запали.Акумулатора е наред. Таблото свети.Прави си целия check без проблеми.Стрелката за дизела се вдига.И когато завъртя за контакт .... нищо. Няма никой.Няма грешка. Няма шумове...Таблото си свети. Всичко е на 6 - само дето мотора не завърта. Ако знаете какво може да е... споделяйте.[/b]Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
herkulles написа:Не, не върти стартера.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
FGRC написа:Да не се е откачил малкия кабел за електромагнита.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
herkulles написа:Да Има леко "Чък" Но не превърта нищо... въобще не почва да върти.Това чък, го чух два път, третия път не...Трудно ли се стига до стартера...? за да го ударя с нещо дървено.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар