Ако още не си купил пищялки, пробвай на звук пиезокристални. Ако ти харесат, вземи си, те са без филтър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова музика за колицата ми ?
Collapse
X
-
Сори за грешката ама малко бързах.А за пищялки - гледах едни май бяха 8-10 лв комплекта заедно със плстмасова решетчица - те си имат филтър вътре (опаковани са заедно в прозрачна пластмаса) - махш решеткит, монтирах на твоите места и бегай.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Сори за грешката ама малко бързах.А за пищялки - гледах едни май бяха 8-10 лв комплекта заедно със плстмасова решетчица - те си имат филтър вътре (опаковани са заедно в прозрачна пластмаса) - махш решеткит, монтирах на твоите места и бегай.
Коментар
-
Alexius написа:Имам такива и да ти кажа за 6лв/толкова ги взех/ си вършат чудесно работатаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
фиатката си я купих с магнат класик 204 във вратите и пищялки в колонките, сложих 2 за обем отзад в пластмасите (смъкнах ги от от нечие домашно кино с изгоряло стъпало и паснаха точно по размер) подариха ми една пасивна туба не съм я поглеждал още кво е и що е то на харизан кон зъбите не се гледат и напазарувах тая айва хареса ми като дизайн и има вход за емпетрътка сега е най-гадния момент с усилвателчето детско ноооо ще почака предпочитам да я обуя
Коментар
-
Да подновя темата направих си коледен подарък Марката е "Innovatek" (Made in somewhere on east), цената е 240лв Кучето е DVD/VCD/MP3/CD... и т.н. плеър..Спецификацията му е:Захранване: 14.4 волта - постоянно напрежениеСъпротивление на товара: 4 омаМаксимална изходна мощност: 60W x 4 (т.е. реалната е 10на пъти по-малка - трик както при всички марки)Тон контрол: +- 8 dB (Bass 100 Hz, Treble 10 KHz)Тегло: 1.75кгПоддържани дискове: DVD, VCD 1.0/1.1/2.0/3.0, MP4, MP3, CD, CD-R, CD-RW, PICTURE-CDВидео система: AUTO/PAL/NTSCВидео съотношение: 4:3 letter box и 4:3 Pan ScanХоризонтална резолюция: 500Честотна лента: 20 до 20KHzS/N: 85 dBРазделяне на каналите: 80 dBИма още не ме домързя да ги напиша... 85 dB е средна хубост за S/N, макар, че повече от 90-92 dB човек много-много трудно може да различи. Имайки в предвид, че няма да слагам усилвател (25W /240 пикова/ реална мощност са напълно достатъчни за моя вкус), както и няма да слагам subwoofer всичко ми изглежда наредFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
pugsy написа:използвали са дизайнът на ALPINEFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар