Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова музика за колицата ми ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен пък изчистения дизайн на това CD ми харесва повече от цветни лампички,диодчета и др.мигащи шарении :D
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
      На мен пък изчистения дизайн на това CD ми харесва повече от цветни лампички,диодчета и др.мигащи шарении :D
      Е, разбира се, че нямах предвид цветните шарении, просто външният му вид е повече от семпъл, това е което имах предвид
      Alles in Ordnung

Коментар

flx продължението на Гоце Делчев е Житница...тоест улицата която минава през красно село и пресича Цар Борис...Има много начини да се стигне до там, но ва са най-лесни. Първият е като вървиш по Цар Борис и завиеш по Гоце Делчев...Магазинът ти се пада от дясно на кръстовището с Дойран, което е фактически първият голям светофар..магазинът е в крайния блок. Вторият начин да стигнеш до него е по България, завиваш по Гоце Делчев и на кръстовището с Дойран завиваш за кратко вляво и след това завиваш вдясно където е за паркинга на блока..Така погледнато блокът ти се пада, като си на кръстовището, отсреща вляво..Ако имаш още някъкви въпроси пиши. ааа и като последно мисля че преди улицата преди май се казваше Емил Марков и е меду кварталите Борово и Белите Брези
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
          flx продължението на Гоце Делчев е Житница...тоест улицата която минава през красно село и пресича Цар Борис...Има много начини да се стигне до там, но ва са най-лесни. Първият е като вървиш по Цар Борис и завиеш по Гоце Делчев...Магазинът ти се пада от дясно на кръстовището с Дойран, което е фактически първият голям светофар..магазинът е в крайния блок. Вторият начин да стигнеш до него е по България, завиваш по Гоце Делчев и на кръстовището с Дойран завиваш за кратко вляво и след това завиваш вдясно където е за паркинга на блока..Така погледнато блокът ти се пада, като си на кръстовището, отсреща вляво..Ако имаш още някъкви въпроси пиши. ааа и като последно мисля че преди улицата преди май се казваше Емил Марков и е меду кварталите Борово и Белите Брези
          Вече си го купих- точно от там. Благодаря ти много. Взех го за 14лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
          FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Коментар

Радвам се че съм помогнал....внимава само да не счупиш щипките че са много слаби...
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
              Радвам се че съм помогнал....внимава само да не счупиш щипките че са много слаби...
              А как трябва-да махна оргиналния и да сложа другия панел, или като си купя СД да им го оставя в сервиза да го сложат?

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Тук мисля че е описано добре. А между другото като свалиш оригиналното радио е много лесно и сам да си сложиш новото защото оригиналното е с така наречената евро букса и в комплекта на новото ти ще има преходен кабел. А иначе отзад на оригиналното има една пръчка която служи да не се изплъзва назад, но за новото тя също няма да ти трябва. Така че монтажът на новото се оказва просто сваляш и слагаш. Само внимавай защото при повечето магазини за да ти важи гаранцията трябва да отидеш до определен сервис. Мен от Техномаркет ме накараха да ходя в тояга, но пък с таз евробукса монтажа излиза 10 лв.
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
                  http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Тук мисля че е описано добре. А между другото като свалиш оригиналното радио е много лесно и сам да си сложиш новото защото оригиналното е с така наречената евро букса и в комплекта на новото ти ще има преходен кабел. А иначе отзад на оригиналното има една пръчка която служи да не се изплъзва назад, но за новото тя също няма да ти трябва. Така че монтажът на новото се оказва просто сваляш и слагаш. Само внимавай защото при повечето магазини за да ти важи гаранцията трябва да отидеш до определен сервис. Мен от Техномаркет ме накараха да ходя в тояга, но пък с таз евробукса монтажа излиза 10 лв.
                  Мерси. Това за гаранцията го знам. Като си сложиш новия панел после можеш ли да го извадиш лесно без да му шчупиш щипките.? Имате ли представа дали е прекаран кабел за колоните отзад? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Купих си Sony за някъде около 268 лв., предните колони също ми са Sony (така купих колата с тях) За отзад в комбито в гнездата какви колони, с какъв диаметър могат да се сложат, колата ми е Темпра SW

Коментар

Абе да ти кажа зависи си т колата. Един приятел има Браво 1.4 и нямаше никаки кабели отзад. На мен радиото ми е същото (тоест най-простото без рдс и други.) обаче имае кабели. То ако има прекарани ще стърчат отзад и намя как да не ги видиш. Другият начин е като свалиш оригиналното отзад можеш да видиш на буксата. А то ти така или иначе явно ще ходиш да ти го монтират така че и да нямаш ще ти сложат.
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Днеска търсих да си купя тези колони за които по-рано ви писах, но в Аудиомания ги нямаше и казаха, че най-вероятно няма да получават. И си взех тези който ми ги препоръчаха-lanzar VX-630. Ето и снимка.Ето и параметрите им:SIZE 6,5" POWER-RMS 90W IMPEDANCE 4 Ohms Frequency Response 50-22kHz Как мислите-добри ли са? Още не съм ги пробвал. Дали ще вадят някъв бас?divaka: Проверих за кабелите, и се оказа че има. :D Знаеш ли колко е монтажа им? /в Тояга/

Коментар

Ами аз така и не разбрах ти какви колони ще слагаш отзад..Ако влизат без проблеми в оригиналните гнеза няма да ти вземат пари. Ако се реже кората е 15 лв. мисля. Хубаво е че поне кабели имаш
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

оффф чак сега видях че ще ги слагаш тези отзад...Ами значи аз пробвах да сложа 16,5 см в оригиналните гнезда но не стана. Значи ще ти режат кората.. което както ми казатози от Тояга струва 15 лв.
                            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Деееба тъпанарите. сега се усещам че са ми взели 6лв повече в Аудиомания. Всъщност говорителите са 64лв. Не съм толква за 6те лв., но ме е яд че правят такива тъпи селски номера. divaka: ПАК МЕРСИ!!! Значи ще трябва да се реже.....Знете ли дали се продава само по един говорител? /субуфер/ и ще е грозно ли ако си го сложа по средата /на кората/?

Коментар

Ако го направиш човешки, няма да е много грозно, но няма да има никакъв ефект - първо гледай тези на кората да са възможно най-далеч един от друг, а ако ще си купуваш бас - само в каса - имаше едни в Конрад - цилиндрична туба - изглеждаше много добре на външен вид, не знам как й свири говорителят, но струваше 60-70 лв - по-добре си я вземи, а говорителя можеш винаги да смениш
                                Alles in Ordnung

Коментар

Working...
                                X