Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова музика за колицата ми ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днеска доста поразпитах в различните магазини, и в Тояга ми казаха, че няма нужда да слагам усилвател, ако няма да слагам сублуфер. Ходих и до Метро да видя какво има, наистина АЕГ-то не изглежда добре. Харесах LG-то, което в Технополис е 220лв. След това отидох до Техномаркет европа и видях един Панасоник 4х45В за 165лв и една Аива CDC-R304, която също не беше лоша. но казаха че Панасоника е по-добър. Отидох и до Аудио-мания, но за жалост не работеше. Крайно се спрях на колони Lanzar VB84 , за които ми каза Sraaa, и можеби Панасоника. Това е за сега.
    FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Коментар

А ето и снимка за тези които се чудят как изглеждат.:Сега почвам да се чудя дали ще могат да влезнат в кората.

Коментар

flx написа:
        ... Тояга ми казаха, че няма нужда да слагам усилвател...
        Я остави тази работа - не, че не уважавам Тояга - може би са най-добрите, но това си е чист трик, за да ти вземат парите. Преди година доста време обикалях и не само разпитвах, а правих и тестове и мога със 101% сигурност да ти кажа, че без усилвател слушаш по-малко от половината бас от тези колони. Имам Панасоник МП3 4х50 /пише/, иначе е R. M. S. 4х22 /а тези 4х45 са 4х18 R. M. S./ и въобще не може да се сравнява звука с и без усилвател....Ако искаш - днес-утре преди да съм си пренесъл музиката в Браво-то, мога да ти направя доста убедителна демонстрация))
        Alles in Ordnung

Коментар

и аз мисля че елит са големи болклуци. На старата кола имах кенлууд, които не са толко скъпи (елипсите са около 80 лв) и дават страшен звук
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Можеби сега ще сложа само колони и СД, а по-нататък ще мисля и за усилвател. Горе долу колко струва усилвател който може да ми свърши работа? Искам да ви питам дали знаете къде се продават адаптери /оргинален касетофон----->СД/ ? и колко парички са?

Коментар

в момента има някаква промоция на усилватели тъндър за 100лв и свирят бая задоволяващ 100вата бас в туба го клати на бридж

Коментар

Не че аз съм си ги сложил 4-лентовите Елит-ки(така си купих колата),ама утре на Еко-то ако някой го интересува,ще му покажа как свирят
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Аз днес ще слагам JBL-ите, май и аз ще има с какво да се похваля утре
                  Alles in Ordnung

Коментар

flx такъв адаптер има на ъгъла на Гоце делев и Дойран в един магазин за италианки. Цената беше 13 лв. мисля че по-евтино не може да се намери
                    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

още едно нещо. Тоя панасоник дето си го гледал в Техномаркет е без мп3. Знам защото аз си го купих. Но иначе е доста добро като сд
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka: Аааа не мога да се сетя коя беше Гоце Делчев. Можеш ли да кажеш това кой квартал е?[/b]

Коментар

Как мислите дали си заслужава да дам 240лв за тази машинка. Ето тука има малко повече инфо.Между тoзи Pioneer DEH-3700mp и този Pioneer DEH-1700R има разликата само в това че 1-вия чете МП3, така ли е?Хубави ли са според вас тези касетофончета и кой е по-добър?

Коментар

Re

DEH-3700MP е по-добър тъй като е по-висок клас. За тия пари е нищо по-добро не можеш да вземеш и е много по-добър от всички AEG, LG и т.н. за които питаше! Аз имам DEH-P5630MP и да ти кажа перфектен е - няма прескачане! Все пак е Pioneer, а не е някакъв измислен
                            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Да, не е хич лошо Пионерчето, въпреки, че изглежда малко дървено, но за тези пари е идеално...
                              Alles in Ordnung

Коментар

flx написа:
                                Аз я гледах, там при инфото, не е лоша машинката Даже и ние, с баща ми се загледахме в нея :lol
                                Zaphod написа:
                                Да, не е хич лошо Пионерчето, въпреки, че изглежда малко дървено, но за тези пари е идеално...
                                Защо да е дървена Не съди по външният вид (който в случая на мен ми харесва)
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
                                КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
                                КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
                                http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Working...
                                X