Как мислите, дали за около 40лв. мога да си взема елипси с приличен бас и високи честоти. Казаха ми, че мога да си взема и някви колони които са за вграждане, и не са толкова изпъкнали. Тва с разбиването на стъклото доста ме притеснява, но все пак е застрахована.
за 40 лв можеш да си намериш елипси PIONEER, обаче на старо и ще са модел поне от преди 1 година
Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Зависи как са стопанисвани. И във Фактор можеш да намериш JBL 2ра ръка отпреди няколко години но просто не са мръднали. Ако не ти се дават пари за нови колкони направи както те съветва колегата valataat. Потърси си качествени колони на старо.Но само едно ни послушай....НЕ СИ ВЗИМАЙ ELITE!!!!
Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
Добре. До тука да дооточня какво измислих. Най-вероятно ще си взема АЕГ 4х100в от Метро. Sraaaaa: тези колони доста ме впечатлиха. Обаче на мене ми трябва нещо за около 40-50лв. макс. (да има хубави както ниски така и високи честоти.) Yavor пък казва че точно този модел елит е хубав. ДОСТА ГОЛЯМА ДИЛЕМА.....................немога да реша. А за старо изобщо не искам да си помисля. Аз мога да отделя пари да си купя и доста по-скъпи, но немсиля, че е нужно да изхарча сумати пари само за една музика. До тука като го смятам излиза около 300.Благодаря ви за мненията. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Момче не се излагай! Аз и моите приятели сме музиканти и перфекционисти без пари :P . Знам какво е качество на ниска цена! По-добре си намери нещо качествено 2ра употреба и няма да съжаляваш... Кой каквото ще да приказва но най-добрите, най-качествените и най-евтините нови колони са Lanzar!!! Намери си нещо 2ра употреба но да е марка като Pioneer...с голям късмет JBL и Blaupunkt...Но гледай задните колони да са по-големички а не някои малки пищялки...да вадят малко бас! Без бас ще слушаш цигулки как ти пилят на главата Ти за 300лв каква музика си тръгнал да правиш и то нова от магазина?Другия вариант който бих ти препоръчал е да си намериш някой готин касетофон Clarion на старо със CD Changer. Правиш си 6 диска...пълниш чейнджъра...правиш още няколко за жабката и си готов. МР3-то е голяма глупост...ако не подреждаш както трябва песните има да ги търсиш цяла вечност. Понякога ме хваща яд че не си правя обикновени Audio CD-та...едно CD струва 50ст. Не е голяма болка за умиране. Едно CD събира към 20 песни а едно MP3 CD към 170. А и като сложиш чейнджъра под седалката или в багажника няма да имаш проблеми с кражбите...Абе прави каквото си знаеш но да не съжаляваш после!PS: За 30лв чисто нови тонколони какво качество очакваш? Аз досега не съм видял нищо хубаво и издържливо на Elite...
разходи се до магазин Роял (представитрели на Thunder) има бая неща.Преди месец си взех един Кларион МП3 за 280 лв нов.И ако вземеш едни елипси за 70-80 лева си правиш задоволителна музика.
Днес си взехме за Дедрата JVC- то от Метро (226.80 лв. с ДДС) 4х50 Вата, МР3 и определено мога да кажа, че звукът (според мен де) е много силен и доста качествен, много бързо зарежда CD-тата. Въобще е супер. Отзад сме с Пайнер елипси на 5 години още от Регатата. Тия колони нямат мърдане.А за AEG- то тия 100 Вата хич не ми се вяряат. Най- мощните CD- та, дето съм виждал са били 4х60 (около 1000 лв. им е цената), така, че... (имахме преди 100 години Сонаши 300 Вата пишеше на него ). Пък и бялата техника на AEG е една от най-скъпите. А пък тва CD е от най- ефтините. Взимаш си JVC- то за 227 лв. + едни елипси Пайнер, които са около 90-100 лв. и ще се родиш.
AEG правят страхотна бяла техника...но касетофоните им и DVD-тата не стават за нищо...боклуци! JVC е добър вариант за МР3...Roadstar...Elite...Sharp...Sonashi...Toshiba ....Moshiba....всичко е добро само зависи на какво ще попаднеш Може и да ревеш на първата седмица след като го купиш Ето и какво бих те посъветвал за колоните ако наистина искаш нови от магазина! Вземи си модела Lanzar VB84 и го сложи отзад. После си намери нещо което да бива за отпред...ако исакш сложи нещо на ELITE...но отзад сложи нещо качествено (На Пиротска има един добър магазин за аудио техника...намира се в една задънена уличка цялата с магазини...Има СЕКСШОП даже. Те са 2 магазина за аудиотехника. Провери и на 2та. Има доста евтини говорители които биха ти свършили работа и то за по 10..15лв единия. Звука ти ще е доста приличен и качествен ако комбинираш Lanzar с някой боклук от тези магазини. А за МР3 player-ите нищо не мога да кажа. Имам един приятел който вече 3та година кара с Roadster в колата и е много доволен от него...явно е извадил късмет. Взе си го за 130лв от Метро на промоция
Момчета,ако някой има познат или приятел в щатите има сайтове за он-лайн продажба.Цените са много ниски!Значи за Sony CDX-R3300 CAR CD / MP3 RECEIVER модел 2004/4x50 искат 100$!Ако някой се интересува мога да му дам сайтовете!Аз си взех Сони за 100 долара!
Извинявай Sraaaa ама аз само да си попитам - ти да не си вносител на Lanzar???? Аз просто изказах едно мнение а ти пусна триста поста само и само да го откажеш от Елита. Като го гледам колегата е пълнолетен и сам ще си реши, нашата работа е да дадем съдействие а не да натрапваме мнение.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
С колони Елит и диск АЕГ забрави за хубава музика. За 30лв. просто няма колони които да свирят добре и диск за 169лв. Просто няма такъв филм. И това 4х100 забрави, 4х50 отговаря на около 4х20-22 вата. В същата брошура на Метро има едно JVC, което е с 20лв. по-скъпи (189лв. без ДДС) и въпреки че не харесвам JVC съм 100% сигурен че ще свирне по-добре от това АЕГ! АЕГ никога не са правили музика за кола и няма и да правят! Колата ти (мисля че беше Мареа) не заслужава да и сложиш такава скапана музика! При мен нещата са следните: CD Pioneer DEH-P5630MP 4x50W, усилвател Blaupunkt GTA450 4x100W, бас Kenwood KFC-WF305 700W (30см.), задни колони Magnat Classic254 250W (25см.) и предни колони оригиналните във вратите). Всичко това и имаш перфектна музика, въпреки че може още!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Мисля в понеделник да направя музиката в моята - решил съм да се доверя на JBL - двете им най-мощни елипси за кората /160 лв./ и двукомпонентна система за отпред /около 100 лв./. МП3-то ми е Панасоник, а усилвателя - 4 х 100 Вт....
Добра да приемем, че ще взема Lanzar VB84 , какво мислите за LG-то в метро /TCH M540R/ То по-добро ли е от АЕГ? Мога ли да не сменям оргиналните колони от пред (толкова ли са лоши?) Нужно ли е освен нормалния мп3 плеар да се слага и осилвател? Sraaaa: Ланзар в кой магазини се продават?
Хубаво е всичко да минава през усилвател - много по-добър звук се вади! Колкото до LGто - същата работа като AEGто, може би малко по-добре от него(все пак е Goldstar), но най-добре е JVCто което е 189лв. без ДДС! Lanzar има в Audiomania - ул. Гео Милев 24, тел.02/ 971 39 32
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
А колко струва най-евтиния усилвател който може да ми свърши работа ?
братле ти музика ли ще си слагаш в колата или какво? най-евтино та най-евтино събери повчко пари и си сложи нещо свястно, не си струва иначе да слагаш боклуци
Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар