Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с багажника на fiat marea weekend

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с багажника на fiat marea weekend

Здравейте,Имам проблем с fiat marea weekend, като проблема се изразява в това, че врата за багажника, не може да се заключи Като е затворен багажника и мина по някоя неравност, или го дръпна капака да проверя дали е заключен, той сам се отваря, дори да съм го заключил предварително (добре, че тия фиати не ги крадат :D)Проблема се появи още от преди много години, от тогава е разбазикана, но сега като аз карам фиата и ме дразни много...самата врата, когато е затворена си стърчи спрямо другите тенекий с има няма 7-8 мм., което е адски много.Сега ще ми кажете, че има там едни работи за купето, които се регулират, е да, регулирахме ги, и скапаната врата не може да се затвори изобщо тогава.. самите щипци, които са за капака не се захващат за другите части, които са за купето, но врата се пребира.Моля, давайте идеи забравих до напиша, че мареата е блъскана от дясно и двете врати и гредата бяха огънати, вероятно ще има и осукване на купето, но чак пък толкова да не може да се затвори багажника.. :D

Е какво да ти кажем колега,колата ти прилича на немска каска прегазена от руски танк и съвсем нормално е да не пасва задната врата.Явно купето е доста засукано за да стърчи вратата така.Ти си за тенекеджия и то много добър за да докара геометрията на купето.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

е принципно я изправиха добри тенекиджии, там нови врати, гредатата я изправяха уж с някви лазери, чудесии :Dи стана така че да не си личи че колата е била като смачкана консерва :Dама уви.., ся тва с багажника.. добре че поне мотора е пушка.. :D

Коментар

Успях да го оправя, пребра се 5-тата врата, и се заключва вече без проблем.Мислех си, че механизмите за заключване са се изщракали вече, но има още живот в тях.Сложих по 2 шайбички на двете ключалки, които са хванати за купето и другото е нагласяне.Сега вратата е здраво захваната, като бетонирана е, няма никакъв луфт или каквито и да било други дефекти от амортизиране с годините.Затваря се от 10-тина сантиментра без проблем

Коментар

Working...
        X