Хора, здравейте.Миналата седмица карах Типото (1.6 ie, 75hp, 96г.) и установих много странен шум - при навиване на волана на дясно, само на дясно се чува силен шум наподобяващ скърцане на гума. Слязох да видя дали не опира гумата някъде, но не. Нещо хидравлична помпа ?! Някой имал ли е подобен проблем ?! Още не сме я карали да я погледнат, ама това което ме притеснява е, че все аз като я взема и нещо се случва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане при навиване на волана
Collapse
X
-
янко написа:Преплъзва ремъка,няма проблемPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Като човек сменил 3 хидравлични помпи мога да кажа че това скърцане, което бих определил като глухо виене, се оправя точно със смяна на помпата с читава!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Като човек сменил 3 хидравлични помпи мога да кажа че това скърцане, което бих определил като глухо виене, се оправя точно със смяна на помпата с читава!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Като въртиш ляво дясно в момента когато се чува скърцането какво става ?Скърца в двете посоки или само в едната ? При мене се получаваше виене при завиване и не се чуваше като изправяш волана.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Като въртиш ляво дясно в момента когато се чува скърцането какво става ?Скърца в двете посоки или само в едната ? При мене се получаваше виене при завиване и не се чуваше като изправяш волана.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар