реших да спретна колата и понеже имам една дупчица на предпоследното гърне, си викам да попитам някой сменял ли го е и ако да каква му е цената ново или старо.......някак си ми се струва че ще ми продават последните две комплект, а последното си е здраво и почти ново така че.....нямам намерение да го сменям.....чакам отговори понеже в петък пак отпрашваме на пътешествие....., вечерта ще сме в Търново така че можем да пием биричка с някой...... после отпрашваме за Велинград и Софияп.с.хайде Варналии давайте идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемче с аспуха дайте съвет-цена :)
Collapse
X
-
Проблемче с аспуха дайте съвет-цена :)
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
При мен се получи същата работа - средното ми гърне беше сравнително здраво (т.е. можеше да се позавари тук-там), а последното - за смяна, но тъй като са неразделни ги смених и двете. 100 лв заедно с труда ми излезе всичко при hit-ko. Има вариант да смениш само едното гърне, трябва обаче ако ти е цяла тръбата да се отреже и или да се завари за другата част, или да се направи връзка със скоба. Продават и двете гърнета поотделно, като цената е около 50-60 лв за всяко от тях.
-
А конкретно за Варна......долу до старата гара има една камара ама някакви препоръки.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар