Колеги,интерисувам се от отзиви за двигателя от темата и по конкретно надеждност и евентуални "болестни състояния" характерни за него. Разбирам,че същият се монтира и в Сааб.Аз лично не го познавам мотора и разчитам на мнения на колеги с опит и практика с този двигател.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за дизелов мотор на Опел 2.2 DTI 16V
Collapse
X
-
tomsan написа:Славят се с капризен ЕГР и ГНП, честно казано не ти препоръчвам ЕКОтек мотор, освен ако не е някое ЦДТИ .AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:Ванка, либрата ти отесня ли Знам само следното - верига, VP44 помпа и то като се замисля май и в Сливенско има майстори на тия помпи.Томича пък чул недочул за бензиновите Екотеци ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
emzo написа:Ванка, либрата ти отесня ли Знам само следното - верига, VP44 помпа и то като се замисля май и в Сливенско има майстори на тия помпи.Томича пък чул недочул за бензиновите Екотеци ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
pecata написа:Ако си се спрял на дизел определено се насочи към cdti. За дизеловите екотек мотори не съм чул нищо хубаво,а за бензиновите съм ги изпитвал на гърба си.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:pecata написа:Ако си се спрял на дизел определено се насочи към cdti. За дизеловите екотек мотори не съм чул нищо хубаво,а за бензиновите съм ги изпитвал на гърба си.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
emzo написа:Обосновки господа, обосновки ви липсват.Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар