Здравейте колеги , искам да направя едно запитване към Вас . Нов съм във форума така че моля , щадете ме хахах Искам съвет за покупката на фиат стило след 2002ра , дизелов двигател , купе с климатроник и ако има опция навигация би било прекрасно Дайте ми съвет какво да гледам при огледите на автомобили ,какво да питам и каде евентуално да направя диагностика , а ако някой има директна оферта за такава кола би било прекрасно . Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1,9 жтд - съвет преди покупка?
Collapse
X
-
Re: Фият Стило 1,9 жтд съвет ?
petkanov89 написа:Здравейте колеги , искам да направя едно запитване към Вас . Нов съм във форума така че моля , щадете ме хахах Искам съвет за покупката на фиат стило след 2002ра , дизелов двигател , купе с климатроник и ако има опция навигация би било прекрасно Дайте ми съвет какво да гледам при огледите на автомобили ,какво да питам и каде евентуално да направя диагностика , а ако някой има директна оферта за такава кола би било прекрасно . Благодаря !Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: Фият Стило 1,9 жтд съвет ?
kiselo написа:petkanov89 написа:Здравейте колеги , искам да направя едно запитване към Вас . Нов съм във форума така че моля , щадете ме хахах Искам съвет за покупката на фиат стило след 2002ра , дизелов двигател , купе с климатроник и ако има опция навигация би било прекрасно Дайте ми съвет какво да гледам при огледите на автомобили ,какво да питам и каде евентуално да направя диагностика , а ако някой има директна оферта за такава кола би било прекрасно . Благодаря !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар