Todor_Gagovski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подходящо масло за BRAVA 1.6 16V
Collapse
X
-
Todor_Gagovski написа:сложи си селения20к но след 7000-8000 км ще започне да ти го гори и сутрин да ти пречукват клапаните.верно е че се препоръчва от завода но става въпрос за нов автомобил аз карам с аджип ф1 и съм вече за смяна сиреч 8500 км и нито е потъмняло нито съм доливал,докато преди това в сервиза ми сложиха от селенията и на 8000 го смених защото почерня и сутрин чувах как клапаните пречукват около 10-15 сек след като я запаля.Ако гледаш Ф1 виж кои масла се рекламират там точно 3 марки са Аджип Валволаин и Елф.дълбоко се съмнявам че Селенията е най подходящото масло и че е по добро от Елф например.А се спрях на Аджип защото той е по малко вероятен да е ментак от другите 2 марки масла все пак сме в БГEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Todor_Gagovski написа:сложи си селения20к но след 7000-8000 км ще започне да ти го гори и сутрин да ти пречукват клапаните.верно е че се препоръчва от завода но става въпрос за нов автомобил аз карам с аджип ф1 и съм вече за смяна сиреч 8500 км и нито е потъмняло нито съм доливал,докато преди това в сервиза ми сложиха от селенията и на 8000 го смених защото почерня и сутрин чувах как клапаните пречукват около 10-15 сек след като я запаля.Ако гледаш Ф1 виж кои масла се рекламират там точно 3 марки са Аджип Валволаин и Елф.дълбоко се съмнявам че Селенията е най подходящото масло и че е по добро от Елф например.А се спрях на Аджип защото той е по малко вероятен да е ментак от другите 2 марки масла все пак сме в БГHONDA I-VTEC
Коментар
-
niko_ymn написа:Todor_Gagovski написа:Приста или м10дHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар