Автомобила е Фиат Мареа и в момента е с таблото с кръглия скоростомер и оборотомер,а пък аз искам да сложа този който е с полукръговете ,въпроса ми е възможно ли е това да стане без да се преправя нещо по таблото и след това всичко ли ще си работи без проблеми? Моля ако някой го е правил да сподели,за което благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли табло с полукръгли уреди вместо с кръглите?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Таблото става, но няма да работи всичко. Чек-контролът няма да работи. Предполагам, че това е основната идея на автора.
Коментар
-
/ Колега, не стига, че не ползваш търсачката, не си погледнал дори важните теми, нито ЧЗВ, ами въпреки това и съвсем умишлено се отклоняваш от темата, за да питаш нещо странично. Задай си въпроса в отделна тема, ако обичаш! А и самият въпрос е странен: естествено, че като развиеш болтовете, ще излезе таблото. С навити болтове няма как да стане, нито като го бутнеш навътре. -----------------mehanoveca написа:защо да не работи чек контрола
Коментар
-
ogi28b написа:/ Колега, не стига, че не ползваш търсачката, не си погледнал дори важните теми, нито ЧЗВ, ами въпреки това и съвсем умишлено се отклоняваш от темата, за да питаш нещо странично. Задай си въпроса в отделна тема, ако обичаш! А и самият въпрос е странен: естествено, че като развиеш болтовете, ще излезе таблото. С навити болтове няма как да стане, нито като го бутнеш навътре. -----------------mehanoveca написа:защо да не работи чек контролаНе би мирно стояло , не би чудо видяло .....
Коментар
-
@ogi28b Как стои въпросът при браво с чек контрола? Разглеждайки документацията забелязах, че само EL, ELX и HGT имат лампа за отворена врата. Аз съм с ниво SX и при мен няма такава индикация. Какво липсва, освен очевидно лампата в таблото?п.п Сега се усетих, че съм написал глупост, няма Браво EL и ELX, но въпросът си оставаFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар