Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Блокиране на Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а копчето за газ / бензин наред ли е на един приател му правеше така мизерии и се оказа то

Коментар

Само че докато е в движение и на скорост спирачката и волана не се втвърдяват
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
        Нито ще му светнат лампите по таблото :D

Коментар

Колега ,обърни внимание на датчика си за коляновия вал.Отам ти е проблема просто му е дошло времето.Като загрее маслото и той дава грешни данни на компа.Цената му е около 40лв.
          Stilo

Коментар

Възможно е да имаш лоша маса към ЕКУ-то на колата. Аз имах същия случай, само че с моето 1.4 и се оказа лоша маса. Пусни си един кабел от минусовата клема на акумулатора до някой болт държащ ЕКУ-то за купето.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

chaveto написа:
              янко написа:
              Нито ще му светнат лампите по таблото :D
              не че нещо но чека трябва да светне :D
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Колеги мерси за отговорите - днес ходих в сервиз за газовата но ми казаха че проблема да гаси колата не идва от там ... и ме пратиха на електричар - в сервиза след като запали колата установи че изпарителя на газта не е топъл а напротив дори имаше скреж леко по него и явно от това колата изгасва - добавихме антифриз до горе и колата започна да работи нормално - забелязах лек дим от предната част до фаровете - установихме че има дупки по предния радатор и от там тече антифриз - явно трябва да сменям радиатора около 115 лева . Мислите ли че това е адекватно решение ?

Коментар

hristis написа:
                  Колеги мерси за отговорите - днес ходих в сервиз за газовата но ми казаха че проблема да гаси колата не идва от там ... и ме пратиха на електричар - в сервиза след като запали колата установи че изпарителя на газта не е топъл а напротив дори имаше скреж леко по него и явно от това колата изгасва - добавихме антифриз до горе и колата започна да работи нормално - забелязах лек дим от предната част до фаровете - установихме че има дупки по предния радатор и от там тече антифриз - явно трябва да сменям радиатора около 115 лева . Мислите ли че това е адекватно решение ?
                  че трябва да го смениш трябва. аз моя го взех втора ръка за 30 лв. втора зима нямам проблеми. мисля си че за 50-тина лева можеш да си намериш читав радиатор. тоя за 115 лв. е чиста проба китайски ментак. все пак ти си решаваш
                  Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                  Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                  X