а копчето за газ / бензин наред ли е на един приател му правеше така мизерии и се оказа то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокиране на Фиат Брава
Collapse
X
-
Колеги мерси за отговорите - днес ходих в сервиз за газовата но ми казаха че проблема да гаси колата не идва от там ... и ме пратиха на електричар - в сервиза след като запали колата установи че изпарителя на газта не е топъл а напротив дори имаше скреж леко по него и явно от това колата изгасва - добавихме антифриз до горе и колата започна да работи нормално - забелязах лек дим от предната част до фаровете - установихме че има дупки по предния радатор и от там тече антифриз - явно трябва да сменям радиатора около 115 лева . Мислите ли че това е адекватно решение ?
Коментар
-
hristis написа:Колеги мерси за отговорите - днес ходих в сервиз за газовата но ми казаха че проблема да гаси колата не идва от там ... и ме пратиха на електричар - в сервиза след като запали колата установи че изпарителя на газта не е топъл а напротив дори имаше скреж леко по него и явно от това колата изгасва - добавихме антифриз до горе и колата започна да работи нормално - забелязах лек дим от предната част до фаровете - установихме че има дупки по предния радатор и от там тече антифриз - явно трябва да сменям радиатора около 115 лева . Мислите ли че това е адекватно решение ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар