Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дисплей - масло
Collapse
X
-
Re: Дисплей - масло
marinela_koleva написа:Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?Bravo 1.9d 97г
-
Мерси, ще обърна внимание на броя на кръгчетатаСтранното е просто, че досега не ми се бяха покакзвали.
nsn написа:marinela_koleva написа:Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?
Коментар
-
Никога?! Би трябвало да се показват при всяко даване на контакт. Да не би да не си обръщала внимание? Макар че колата я имаш отдавна, ако не се лъжа... Когато колата е под наклон и маслото се стече в посока към датчика/щеката, е възможно на таблото да изпише "Високо ниво", или съответно на щеката да изглежда над максимума. Ако колата е била на равно, по-скоро е свързано с различно съпротивление по веригата на датчика, което е вид проблем. Следи го няколко дни и обръщай внимание за повторно появяване на надписа.
Коментар
-
Кръгчетата са 6 от 6.Явно HIGH OIL е бил накакъв бъг. Мерси отновоnsn написа:marinela_koleva написа:Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?
Коментар
-
Здравей! Как си?В интерес на истината като се замислих може и да се е показвало винаги - понякога просто човек спира да обръща внимание на рутинните неща.Както и да е, хай ойл изчезна, кръгчетата са 6 от 6, така че явно всичко е наред
(между другото колата ми беше на равно, не под наклон, значи ще следя ако пак се появи).Мерси
ogi28b написа:Никога?! Би трябвало да се показват при всяко даване на контакт. Да не би да не си обръщала внимание? Макар че колата я имаш отдавна, ако не се лъжа... Когато колата е под наклон и маслото се стече в посока към датчика/щеката, е възможно на таблото да изпише "Високо ниво", или съответно на щеката да изглежда над максимума. Ако колата е била на равно, по-скоро е свързано с различно съпротивление по веригата на датчика, което е вид проблем. Следи го няколко дни и обръщай внимание за повторно появяване на надписа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар