Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дисплей - масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дисплей - масло

Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?

Re: Дисплей - масло

marinela_koleva написа:
    Здравейте,Имам Фиат браво. Преди 2 дни, когато дадох на контакт, на малкия дисплей по средата на таблото изписа HIGH OIL - проверих нивото и беше наред. Днес вече този надпис не се появява, но пък за сметка на това се появи друг - на първият ред малки кръгчета, а на вторият OIL. Какъв може да се проблемът? Някакви предложения?
    няма никакъв проблем кръгчетата ти показват докъде е маслотоколкото повече кръгчета толкова по-добре
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Мерси, ще обърна внимание на броя на кръгчетата Странното е просто, че досега не ми се бяха покакзвали.
      nsn написа:
      marinela_koleva написа:
      няма никакъв проблем кръгчетата ти показват докъде е маслотоколкото повече кръгчета толкова по-добре

Коментар

Никога?! Би трябвало да се показват при всяко даване на контакт. Да не би да не си обръщала внимание? Макар че колата я имаш отдавна, ако не се лъжа... Когато колата е под наклон и маслото се стече в посока към датчика/щеката, е възможно на таблото да изпише "Високо ниво", или съответно на щеката да изглежда над максимума. Ако колата е била на равно, по-скоро е свързано с различно съпротивление по веригата на датчика, което е вид проблем. Следи го няколко дни и обръщай внимание за повторно появяване на надписа.

Коментар

Кръгчетата са 6 от 6.Явно HIGH OIL е бил накакъв бъг. Мерси отново
          nsn написа:
          marinela_koleva написа:

Коментар

Здравей! Как си? В интерес на истината като се замислих може и да се е показвало винаги - понякога просто човек спира да обръща внимание на рутинните неща.Както и да е, хай ойл изчезна, кръгчетата са 6 от 6, така че явно всичко е наред (между другото колата ми беше на равно, не под наклон, значи ще следя ако пак се появи).Мерси
            ogi28b написа:
            Никога?! Би трябвало да се показват при всяко даване на контакт. Да не би да не си обръщала внимание? Макар че колата я имаш отдавна, ако не се лъжа... Когато колата е под наклон и маслото се стече в посока към датчика/щеката, е възможно на таблото да изпише "Високо ниво", или съответно на щеката да изглежда над максимума. Ако колата е била на равно, по-скоро е свързано с различно съпротивление по веригата на датчика, което е вид проблем. Следи го няколко дни и обръщай внимание за повторно появяване на надписа.

Коментар

Здравейте, при даване на контакт на таблото ми изписва Error Oil след запалване изчезва, а маслото е сменяно винаги редовно. Щеката за масло показва, че маслото е както трябва, как може да се оправи този проблем?

Коментар

Working...
              X