Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една лампичка ми присветна...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една лампичка ми присветна...

Здравейте,На два пъти леко ми светна, не ярко, една червена лампа. Първият път беше около преди 5 седмици, и вчера пак ми се появеи. Лампата прилича на кръгче и од двете му страни, като една над друга 3 малки скоби. Абе с две думи прилича ми на барабан и накладките отсрани. Предполагам тази лампа ми показва че накладките са ми за смяна и си заминават. Така ли е или грешаМерси предварително

--------------------

Ами, общо взето е така, но също може да значи ниско ниво на спирачна течност.Виждам, отдавна си регистриран. Но не ползваш търсачката, а пускаш директно нова тема?Спокойно, не съм Модератор... По-лошо. С това си мнение аз рискувам наказание.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз го направих.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Написах "червена лампа спирачки".П.С. Абе много сложна тая търсачка. Странна. Има ли инструкция как да се използва?

Коментар

Има, използваш Гугълската търсачка По-точна е. За определени неща, обаче, вградената е незаменима. Аз работя 95 % с нея. Иначе лампата светва само ако натиснеш педала на спирачките и не означава нищо друго, освен "износени накладки". Когато светне, означава, че вътрешната плочка на лявото колело е на 1 - 1.5 мм от свършване Не чакай да почне да стърже в диска, за да смениш. Що не си купиш едни нови и не дойдеш в неделя на среща на форума , да ти кажа как да си ги смениш, а аз ще снимам да има мат’рял?

Коментар

Вътре е залята жичката и като се изтърка накладката се оголва и дава на късо към диска. И е само на едната. Разчита се да се износват еднакво бързо всички.
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Мерси много за отговорите. За сега накладките ще почакат, че ще си купувам нещо ново тази седмица... И ако е хубаво времето в неделя може да дойда да ви се похваля с новата придобивка. :P п. п. Много ми е сложна тая тъсачка, винаги ми показва по 4860 мнения като търся нещо...п. п. с. Има ли вариант това да светва заради ниско ниво на спирачна течност, защото и двата пъти когато ми присветна, бях в баир с предницата на високо...

--------------------

Коментар

Да, точно тогава почва да свети!
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Колега Huku, отвори капака на колата и погледни. Не ти трябва търсачка за това.

Коментар

Working...
                X