Имам леко сълзене на масло от една точка по двигателя, с какво мога да го запуша, някакъв силикон или друго? Има място къде да го натъпча само да знам какво????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко сълзене на масло.
Collapse
X
-
Някъде от лява страна като застана с лице пред колата, там се намира термостата и по мястото където се събира термостата с корпуса на двигателя се омаслява и се изцежда. много е малко ама е дразнещо...предполагам че не е от тази сглобка щото би трябвало да няма начин, сигурно някъде по нагоре ама не го виждам защото мястото се скрива от кутията дето са май бобините...ама не е болка за умиране.Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
Ми така както си го описал баш си звучи като гарнитура на капака на клапаните (най-често оттам се стича при мене беше омазнило чак картера) тъй че опипай го хубаво да видиш дали не е от него и съответно ако е той гарнитурата лесно се сменя като леко я намазваш само по завойчетата с маслоустойчив силикон и то не надебело .Като марка WURTH мисля че беше :D
Коментар
-
Темата е Брава, но мисля че ще ти е полезна: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8675ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар