Каква газова да си сложа на Фиат Пунто 1.1 моноинжекцион 96г.? Моля дайте съвет и препоръчайте някой сервиз Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква газова да си сложа...?
Collapse
X
-
Айде и аз да споделя ....Говорих с двама майстори. Моята кола обаче е пълна инжекция.Единия ми каза - нема проблеми, стандартна система даже нема нужда от емулатор.Обаче другия ми показа в каталога на компютъра, по модел , по двигател, вади ти пидиефа и ти показва кое къде и как го дават по спецификации. Там ясно се видя че емулатор се слага.Та избрах си този с емулатора, сервиза е на пазара за коли в Горубляне както ми казаха зад ресторант Асос. Понеже ми го похвалиха човека та за това припнах там.Ако някой знае някаква причина да НЕ си правя колата при него, моля нека сподели сега (виж датата), или вовеки да замълчи .... Щото утре май ще я правя.Поздрави на всички!Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Re: А какви пари?
KKK написа:А ориентировъчно колко струва газовата уредба за която говорите, и каква е разликата при пълна инжекция и при моно?Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
:D :D :D С емулатора разбира се е правилното решение.Аз обаче сън с ръчен превключвател-ей така,ако нещо се прецака газта,да си мина на бензинче,а не да се чудя и мая как да си включа на бензин при евентуален проблем!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа::D :D :D С емулатора разбира се е правилното решение.Аз обаче сън с ръчен превключвател-ей така,ако нещо се прецака газта,да си мина на бензинче,а не да се чудя и мая как да си включа на бензин при евентуален проблем!Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар