В моя квартал всяка 2ра кола е с открадната емблема! Отначало си мислех, че има някакви лапетии които ги свалят в района, но ми прави впечатление, че на много коли в София са свалени емблемите - най вече на фиатите! Чудя се дали да си вземам нова емблема (50лв) или да си купя решетка без емблема (30лв) и така да се справя с грозната дупка на предницата на колата ми? Притеснява ме изработката на тази решетка и дали няма при първото миене с водоструйка да и падне боята? Най вероятно ако си взема нова емблема след няколко месеца пак ще ми я свалят, така че засега съм се спрял на варианта с решетката....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да сложа нова емблема или да купя решетка без емблема?
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Плексиглас и на него добре направена лепенка от някоя рекламна агенция.....Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Като сте заговорили за емблеми...Някой има ли представа дали емблемата на Стило и на Гранде Пунто отпред са с еднакъв размер и захват? Или може ли някой да ми покаже как е захваната емблемата на Гранде пунто, а аз да проверя на Стилото...че си намерих в интернет такава като на снимката, но пише, че е за ГП...Иначе по темата...зависи как ти харесва повече колата...аз ако набарам тази емблема от снимката, че става за моята кола ще си я сложа веднага...ако обаче не става и намеря решетка направена добре и без емблема ще сложа нея...
Оригиналната емблема вече не ме кефи...избледняла е и е грозновата...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар