всеки съвет е добре дошъл от какво е и труден ли ще е ремонта и естествено колко пари ще струва според вас . Да спомена само че според мен проблема е дошъл от тоз жълтия кабел а другите са изгоряли покрай него . Някой да ми каже и каква е тази част която е под пепелника (първата снимка) металната където влиза жълтия кабел . Мерси на всички , искам да разбера дали си струва да я правя .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запали ми се инсталацията fiat brava 1.4 бензин
Collapse
X
-
Re: Запали ми се инсталацията fiat brava 1.4 бензин
[quote="Deultum"]всеки съвет е добре дошъл от какво е и труден ли ще е ремонта и естествено колко пари ще струва според вас . Да спомена само че според мен проблема е дошъл от тоз жълтия кабел а другите са изгоряли покрай него . Някой да ми каже и каква е тази част която е под пепелника (първата снимка) металната където влиза жълтия кабел . Мерси на всички , искам да разбера дали си струва да я правя .[quote]Провери мокета на пода около жълтия кабел.Ако е мокър значи радиаторчето на парното ти е спукано и от него е капело вода върху жълтата букса и се е стигнало до тука.Четох ,че на някой му се беше случило такова нещо. Дано да съм бил полезен.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар