Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто 1 1.1 55 кс съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пунто 1 1.1 55 кс съединител

така оня ден се качвам в колата натискам съединителя и педала си остана долу наведох се дръпнах го с ръка и си се оправи .
    fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
    alfa 145

Re: пунто 1 1.1 55 кс съединител

budged_3d написа:
    така оня ден се качвам в колата натискам съединителя и педала си остана долу наведох се дръпнах го с ръка и си се оправи .
    Хвалиш ли се или ще питаш нещо Предполагаеми виновници1 Жило2 Вилка3 Аксиален лагер / едва ли/
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

не сам задал въпрос да ное ми беше интересно от какво може да е благодаря
      fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
      alfa 145

Коментар

Не знам конкретно за твоето Пунто, но съм карал Фиеста 1.1 55 кс и понякога(много, наистина много рядко, може би 2-3 пъти за 5г) го правеше абсолютно същото. Помня че в Тех-ко ми казаха, че се случва и да не го мисля.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Пхаххаха аа и моито да се оправи де само (без да сменям лагера и съединителя) :д ама не се оправя :Д точно потъна просвири и ... бум тряс дум :Ди жилото се разтегна само :Д нетегнах го ,предала са върна на местото си и рекох да паля , бум тряас дум и пак потъна и пак се разхлаби жилото на педала ... :Д
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

кола

Гледай да не потрошиш нещо повече може от притискателните пружини да се е счупила някоя ако жилото е добре Виж от процепа съединителя
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Стелката !При мен като избутам стелката нагоре под педалите става така, първият път ми изкара акъла, после го хванах откъде идва проблема
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                Стелката !При мен като избутам стелката нагоре под педалите става така, първият път ми изкара акъла, после го хванах откъде идва проблема
                Не само ти имаш този проблем. И аз в началото на 2 пъти си изкарах акъла с тази стелка. Натискаш съединителя, отпускаш го и педала се връща по-бавно отколкото се вдига крака ти и после прас, удря те по стъпалото. Типичния симптом на прецакан съедините. Докато се усетих, че стелката закача ми минаваха все едни мисли през главата с трицифрени числа
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Working...
                X