Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов поленов филтър - потене на прозорците

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов поленов филтър - потене на прозорците

Вчера си смених поленовия филтърИ снощи в дъжда ми се изпотиха двата странични прозорецаНе много, но дразнещоПредното стъкло си беше екстраЗащо се получава така?И преди това беше горе-долу такова положението и мислех че е от филтъраКлапата за външен въздух си е отворена
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Е като включиш климатика не изчезва ли запотеното ?Ако това ще те успокои и мойте прозорци се потят а съм с нов филтър !
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      Е като включиш климатика не изчезва ли запотеното ?Ако това ще те успокои и мойте прозорци се потят а съм с нов филтър !
      сигурно ще станено дразнещо ще е такане може така да е проектирана колатаявно въздушния поток не е достатъчен, или просто е намалял през годините

Коментар

По принцип при повечко хора в колата задължително се случва това явление... Пусни вентилатора на по-висока скорост при отворена клапа-при мен поне така се оправя.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

2 човека и на мах вентилатора, обаче не станаобаче забелязах другона поленовия филтър или беше отпечатана грешно посоката на потока, или самия филтър е грешно изработензащото от едната страна стените за по-дебели - това би трябвало да е отгоре, но пък не съвпада с посоката

Коментар

И аз си смених поленовия филтър, но стъклата продължиха да се потят (по-малко от преди, но..........). Единствено, когато ги напръсках със спрей против запотяване положението се подобрява.
            BRAVA 1,4 12V
            Nissan Navara

Коментар

имам и спрейно като свалиш прозореца 5-6 пъти и става мармалад

Коментар

Малко или много е нормално да се запотяват при много влажно време. Миналата седмица хем беше валяло много, хем си беше и доста студено. Като пуснах парното да духа на 24 градуса, като насочваш струята към стъклата и за нула време изчезна запотяването.
                FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

подене

Да нали тук някъде пишеше, че се оправя като завъртиш всичките врътки на дясно и така иначе трудно
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                  X