От 2 дни влизането ми вьв форума е бавно като болид на "MINARDI, та понякога даже трьгва на "задна". Може ли причината да е нещо от форума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавено влизане вьв форума...
Collapse
X
-
Хора, дайте да намерим решение на проблема, при всички е така, факт е, че за два дни има не повече от 4-5 мнения, което е точно поради тази причина. Митко отдавна писа, че се търси безплатен хостинг, нека който се занимава и има възможност да намери решение да казва, така е просто мъка за всички нас.
Коментар
-
решението
Предлагам радикално решение:Ще намери ли някой смелост да отиде в "Ауто Италия" Тел: 02 976 80 88 976 80 80Факс: 02 971 82 20e-mail: office@autoitalia.bgwww.fiat.fiatbulgaria.comБул.Цариградско шосе № 149, Х-л ЕКСПОи дапопита дали биха спонсорирали "хостинг-а" на сайта?Ако ви мързи и ви е страх, ще взема аз да звънна няколко телефона, но си мисля че е по-редно да е някой който е пряко свързан с поддръжката на сайта.Мисля че при всички пари които се дават за реклама, едва ли ще е някакъв непреодолим проблем за официалния вносител на ФИАТ да се намерят 50 лева на месец за свестен "хостинг" с "php", "mysql", "cgi" и там каквото е нужно.Познавам собственика на "София САТ" и мога да го поразпитам колко пари ще иска за "хостинг"-а, при преференциални условия.Ама хайде някой първо да звънне в Ауто-ИталияЧакам отговора с нетърпение.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Re: решението
peter написа:Предлагам радикално решение:Ще намери ли някой смелост да отиде в "Ауто Италия" Тел: 02 976 80 88 976 80 80Факс: 02 971 82 20e-mail: office@autoitalia.bgwww.fiat.fiatbulgaria.comБул.Цариградско шосе № 149, Х-л ЕКСПОи дапопита дали биха спонсорирали "хостинг-а" на сайта?Ако ви мързи и ви е страх, ще взема аз да звънна няколко телефона, но си мисля че е по-редно да е някой който е пряко свързан с поддръжката на сайта.Мисля че при всички пари които се дават за реклама, едва ли ще е някакъв непреодолим проблем за официалния вносител на ФИАТ да се намерят 50 лева на месец за свестен "хостинг" с "php", "mysql", "cgi" и там каквото е нужно.Познавам собственика на "София САТ" и мога да го поразпитам колко пари ще иска за "хостинг"-а, при преференциални условия.Ама хайде някой първо да звънне в Ауто-ИталияЧакам отговора с нетърпение.Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар