Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жило на газта - въпрос за смяна...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жило на газта - въпрос за смяна...

Добър вечер, колеги!1. Ползвам винаги търсачката. Сега отново се пробвах с нея - безуспешно 2. Самият проблем:На колата от подписа установих проблем с подаването на газта. (старият собственик не е знаел за него, защото не е "юркал" колата)При подаване на повечко газ и достигането над 4000-4500 оборота, газта "запецва". Колата си остава в положение на яко форсиране. Успявам да "отклещя" жилото, като рязко ударя педала до ламарината и то успява да се върне...Вече 2 пъти ми се случи, което веднага ме доведе на мисълта, че жилото има прекъснати нишки и те запецват след определено придърпване на самото жило.Тези дни ще видя да го демонтирам и да го огледам добре.Въпросът ми е: Ако се наложи смяната на жилото, да купя ново (предложете марка) или да търся оригинално (втора ръка) ???Кое, от ваш опит, би било по-добре? Надявам се, че съм описал проблема разбираемо.Ако все пак, съществува такава тема, моля да ме насочите към нея и тази да се заключи
    Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Точно от жилото е и при мен го правеше този номер,по спомен го смених лесно само малко зор ми даде като минаваше през ламарината.Иначе на педала само се закача и си вземи ново Китайски са май всичките към 15лв.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
    X