Колата Браво 1,9 TD с изчистена охладителна система, нов антифриз, нова водна помпа и уж работещ термостат ми създава проблеми със загряването и отоплението на парното.След като запаля двигателя започва да си вдига температура по нормален начин.След определено време, например 10 минути, започва парното да духа топло.След време стига средната черта на циферблата на таблото, но започне ли да я подминава парното изведнъж започва да духа студено.Мисля, си че някъде има въздух по системата, а уж е обезвъздушено.Някой сблъсквал ли се е с проблема?P.S При загрят двигател ми държи милиметър, два над средната черта, след което включва и вентилатора на двигателя.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем при Браво 1,9 TD, моля за помощ колеги
Collapse
X
-
Re: Странен проблем при Браво 1,9 TD, моля за помощ колеги
Ilia74 написа:Колата Браво 1,9 TD с изчистена охладителна система, нов антифриз, нова водна помпа и уж работещ термостат ми създава проблеми със загряването и отоплението на парното.След като запаля двигателя започва да си вдига температура по нормален начин.След определено време, например 10 минути, започва парното да духа топло.След време стига средната черта на циферблата на таблото, но започне ли да я подминава парното изведнъж започва да духа студено.Мисля, си че някъде има въздух по системата, а уж е обезвъздушено.Някой сблъсквал ли се е с проблема?P.S При загрят двигател ми държи милиметър, два над средната черта, след което включва и вентилатора на двигателя.Благодаря предварително.Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар