Колеги от няколко дни мигачите ми започнаха да се държат странно - когато включа десните релето понякога си сменя скоростта. Започва да цъка доста по бързо, след време се оправя и после пак. Някой има ли идея какво може да става?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачи на Браво
Collapse
X
-
Re: Мигачи на Браво
morg написа:Колеги от няколко дни мигачите ми започнаха да се държат странно - когато включа десните релето понякога си сменя скоростта. Започва да цъка доста по бързо, след време се оправя и после пак. Някой има ли идея какво може да става?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Мигачи на Браво
morg написа:Колеги от няколко дни мигачите ми започнаха да се държат странно - когато включа десните релето понякога си сменя скоростта. Започва да цъка доста по бързо, след време се оправя и после пак. Някой има ли идея какво може да става?"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
В крайна сметка бързото мигане се оправи като почистих буксата на стоповете, там не е правило контакт и задния ми мигач не е светил. .. Колко елементарно бих казал. Така че проверете всякакви видове връзки по ел. системата и всички би трябвало да си доиде на мястото"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
При мен се оказа, че проблема е в задния десен стоп. Мигачите си работят, докато не натисна спирачката, тогава задния десен мигач спира да работи, релето си удвоява скоростта а в светлината на стопа се забелязва да примигва. Събота ще го разглобявам да погледна какво става. Надявам се да е в самия стоп а не някъде по трасето. Ако някой може да ми обясни принципа на тази времеконстанта - ще ми помогне много да локализирам точно проблема. Благодаря предварително.
Коментар
-
Ами много просто е - имаш загуба на маса в стопа. Малко шкурка и контактен спрей и си готов.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар