Колеги,проблема ми е свързан със съединителя:При преминаване от 1ва на 2ра притраква нещо по съединителя ( все едно че има нещо хлабаво ).Това е сано от 1ва към 2ра-при 3та и 4та звукът го няма.Чува се предимно сутрин.Мисля че не е лагер,тъй като вече съм сменял ( не лично ) и знам как звучи когато е за смяна.Комплекта съединител е сменян преди около 10к километра!!! Ходих в сервиз да питам и от там майстора вика : карай не бой се,съединителя понякога така залепва няма страшно!!!Няма страшно ама самото му обяснение(залепва) ми изглежда малко .......... ?!?!??!Та въпроса ми е има ли такова нещо като залепване на съединителя и как да се оправи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Що е то,залепване на съединителя?!?!?!
Collapse
X
-
моита направо напрай мелница съединителя , заради тъпия лагер , без никви признаци ... виене и тн. просто си карах спрях да сменя CD и опитах да потегля и почна адско виене при настикане на педала и пропадна, и докато огася ... феродото се разкадя едно хубаво ...И мелница. Сега дори немога да запаля.Та като се отели го прави без предопреждение...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: Що е то,залепване на съединителя?!?!?!
ibgv написа:Колеги,проблема ми е свързан със съединителя:При преминаване от 1ва на 2ра притраква нещо по съединителя ( все едно че има нещо хлабаво ).Това е сано от 1ва към 2ра-при 3та и 4та звукът го няма.Чува се предимно сутрин.Мисля че не е лагер,тъй като вече съм сменял ( не лично ) и знам как звучи когато е за смяна.Комплекта съединител е сменян преди около 10к километра!!! Ходих в сервиз да питам и от там майстора вика : карай не бой се,съединителя понякога така залепва няма страшно!!!Няма страшно ама самото му обяснение(залепва) ми изглежда малко .......... ?!?!??!Та въпроса ми е има ли такова нещо като залепване на съединителя и как да се оправиBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар