Да , аз затова пускам и темата. Явно ще е Брава. Марея-та комби ми идва голямо. M5kov - разбираемо е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво или Брава
Collapse
X
-
Re: Фиат Браво или Брава
S_BANKOV написа:В багажника на Браво количка не влиза ПО НИКАКЪВ НАЧИНEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
S_Bankov- напълно го подкрепям. Имах пунто с 2 врати- продадох го точно по тая причина. Имам дете на 1 г и доста често ми се налага да ползвам багажника за превоз на всякакви бебешки инвентари.Детска количка може и да влезе в пунто или браво, но преди да купиш количката ще трябва да идеш в магазина и да пробваш дали влиза в багажника- това съвсем сериозно го казвам.В момента имам 30 литра бутилка (събира 24 литра газ) и като слагам количка пак не остава много място.Количката е комбинирана и е ето такава:http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.detski-magazin.com/1310-3189-large/-chipolino-.jpg&imgrefurl=http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1310--chipolino-.html&h=400&w=400&sz=27&tbnid=ywsMil8lSV_Q-M:&tbnh=97&tbnw=97&prev=/search%3Fq%3D%25D1%2586%25D1%2585%25D0%25B8%25D0%2 5BF%25D0%25BE%25D0%25BB%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%2 5BE%2B%25D0%25B4%25D0%25B0%25D0%25BA%25D0%25BE%25D 1%2582%25D0%25B0%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=% D1%86%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0 %BE+%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B0&usg=__nDI jdFpiHCutNQ9ShgKu_MeEYT8=&docid=PoBxn6WpNovdPM&hl= bg&sa=X&ei=uV40UezeIInYswbv3YD4Bg&ved=0CDYQ9QEwAg& dur=317(моля модераторите да не трият линка, даден е информативно няма комерсиална цел)Лятото ходихме на море, наврях в багажника количката,детска сгъваема кошара и още доста багажи и затворих багажника с малко зор, но ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ е, че по-малък багажник от този на бравата е доста голям компромис. При мен в случая е точно, ако беше малко по-малък щеше да е неудобно.Браво и Брава- разлика в покупната цена да кажем, че практически няма. Разлика в поддръжка- практически няма. Коя кола се продава по-лесно с2 врати или с 4 мисля отговора е ясен, в коя кола по-лесно се слага детето в столчето мисля също е повече от ясно. Колите с 2/3 врати имат предимството, че като порасне детето няма врати да ги отваря.Багажника на бравата е 380 литра. В този клас и в тоя период на производство само Астра Г има само по-голям багажник.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Вярно, че не се пътува всеки ден, но лично на мен ми е втръснало като тръгна на някъде да пресмятам как да наредя това и онова. :DАз съм и рибар де, та почти всяка седмица я правя тая процедура, обаче с въдици, кофи, чанти и т.н.Бравата е хубав избор. Аз съм много доволен от този автомобил, но ако ти изпадне добра оферта за Мареа отново се замисли И да, търси дизел по възможност JTD, не TD."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
а това защо не влиза:чико количка.Сори ама нещо линка стана много голям, някой ако може да го пипне да не товаря форума.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
E да де ама с бебе, това с бутането на седалките не важи, иначе съм се пренасял с Бравото и само една пералня не влезе вътре и тогава СОК1 се намеси с Мареята. Дори и пакетиран гардероб съм пренасял с Бравото, но с бебе просто не става.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Да споделя и аз моя скромен опит До по миналата година бях с Темра седан с доста голям багажник, но бях ерген сега съм с Мареа закупена заради детето и по специално след като за едно море имах багаж и на седалката до мен. Няма нищо по хубаво от кола в която можеш да си сложиш количката без да я сгъваш
Коментар
-
orientex написа:Хех ..колегата горе ме върна в размислите с количките за Бравото Интересно ми е какъв е този толкова много багаж ...ние с моята приятелка си събираме нещата за море в 1 сак. Поне нямам проблем в това отношениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:orientex написа:Хех ..колегата горе ме върна в размислите с количките за Бравото Интересно ми е какъв е този толкова много багаж ...ние с моята приятелка си събираме нещата за море в 1 сак. Поне нямам проблем в това отношение
Коментар
-
orientex написа:Хех ..колегата горе ме върна в размислите с количките за Бравото Интересно ми е какъв е този толкова много багаж ...ние с моята приятелка си събираме нещата за море в 1 сак. Поне нямам проблем в това отношение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар