Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво или Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво или Брава

Здравейте,Нов съм във форума, и понеже предстои да си купувам кола и съответно съм се спрял на Браво/ Брава имам и следното по особено питане :Как са на багажник, и дали ще съберат нормална детска количка ? Като цяло питането ми е за Бравото , но ако е прекалено малко може и за Брава да се огледам.Мареата вече ми идва голяма като габарити. Поздрави

Бравата ще е по-удобна. Винаги ще има и още нещо освен детската количка.

Коментар

Re: Фиат Браво или Брава

orientex написа:
      Здравейте,Нов съм във форума, и понеже предстои да си купувам кола и съответно съм се спрял на Браво/ Брава имам и следното по особено питане :Как са на багажник, и дали ще съберат нормална детска количка ? Като цяло питането ми е за Бравото , но ако е прекалено малко може и за Брава да се огледам.Мареата вече ми идва голяма като габарити. Поздрави
      Аз имах същата дилема преди време като си купих бравата )) Грам не съжалявам за нея. Само дето аз нямах "проблема" с детска количка, но предполагам, че в бравата ще влезне. Препоръчвам ти я
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Честно казано в момента и аз го нямам проблема " детска количка" но жената иска да се събирала , защото не се знаело :D То аз си знам че дойде ли момента ще се огледам за по голямо нещо, но в близките 2 3 години няма да е...ама пусто ходи обеснявай

Коментар

Ако ще слагаш детска количка и други съпътстващи работи, в никакъв случай не взимай Браво, багажникът не е особено голям, има място за багаж като за двама човека, но не повече. Освен това след като ще возиш дете, още две врати са си задължителни направо. Взимай БраваМежду другото само на Бравото ли я има онази малоумщина със задните облегалки - пада малката облегалка, но не и напречното метално, за което се закопчава, а голямата изобщо не може да падне отделно?
          Fiat Bravo 1.6 16V '99
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          ------------------------------------------------------------
          Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

кола

Ако питаш мен и Путото ми върши работа с 1 дете до сега всичко сме си събирали вътре особено за път а и така като детето седи на задната седалка няма да излезе понякога седеше и с майка му че сега е голям вече ако мислиш да караш и повече неща може и Брава виж тук има размери ПУНТО275 БРАВО 280 БРАВА 1030 http://fiat-punto.oneinform.com/teh....m.com/teh.html
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Здравей, щом си нов във форума - започни с четене на правилата, описанието на разделите, важните теми и търсачката. Може да намериш отговори на доста въпроси. Местя темата.

Коментар

Ако питаш мен, детска количка+кошарка+целият съпътстващ инвентар за 2 бебета съм го събирал в рено 5. ако питаш жена ми, едно скромно 44-местно рейсче й е таман за необходимия багаж. ма не си е работа да пътуваш в багаж отвсякъде. бравата на практика има най-големия багажник в класа си и не виждам какво се чудиш изобщо. бравото е за рейсъри - едно стотина кила е по-леко. други предимства няма. е, и е по-евтинко, де.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Re: Фиат Браво или Брава

orientex написа:
                  В багажника на Браво количка не влиза ПО НИКАКЪВ НАЧИН Плюс това с кошницата и кошчета а е малко тегаво без задна врата, Забрави за браво/а търси марея комби - преми го като приятебски съвет. Аз си возя количката на предната седалка, а е избирана дае максимално компактна при сгъване.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вземи брава или марея комби.До преди 5-6 месеца жената събираше всичко и в полото,но трудно.Вбравата беше лесно,сега в мареяте е още по лесно,и като разход са еднакви,и двете са идеални и за дълъг път
                    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Да ти споделя пресен пресен опит за детската количка и багажника...В Бравата влиза спокойно в багажника, ама друго трудно можеш да сложиш. Ако имаш и газова бутилка става сложно.Имай в предвид, че не е само детската количка Кошче за кола, чанти с багаж, недай си боже да ходиш за 2-3 дена на село - дрехи за теб, дрехи за жена ти, някакъв багаж ако имаш да караш на там и схвана идеята В момента съм в търсене именно на комби, защото с Бравата просто не ми е удобно, не че не става. Търси комби! По-удобно е, по-голямо е и разхода и поддръжката са почти идентични.Marea Weekend 1.9 JTD е твоята кола!
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря за конкретните отговори. Явно Бравото отпада като че ли засега , ако че ми е най на сърце Предполагам 3-врато Стило пак няма да ми свърши работа откъм тази функционалност (ако че в момента търся нискобюджетен автомобил)

Коментар

Според мен бебешко кошче или столче са несъвместими с 3 врати.Ами ако децата са 2?
                          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

То засега деца няма...поне следващите година и половина 2 няма и да има ...ама знае ли човек )

Коментар

Orientex, слушай какво ти говорим Ще си вземеш двувратка, ще хвърлиш пари да я стегнеш, ще станете трима (ако не и четирима) и с нежелание ще я продадеш за без пари, за да търсиш комби!Приоритетите много бързо се променят. Предната седмица си свалих музиката, за да може да се побере количката, сега все едно съм пуснал телефона ;(
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                              X