Здравейте колеги ! Карам Пунто 1.2 бензин 2004г. Проблема е следния, задна скорост се вкарва много трудно. Принципно задна е като 6-та демек, но на скоростния лост има такъв пръстен, който се повдига за задна. Е да ама топката на скоростния лост е счупена и някъде затрихме вътре една пружинка и този пръстен е неактивен вече. Въпроса ми е, възможно ли е заради това да вкарва с толкова мъки задна скорост ? Все едно запира нещо, масло в скоростите има ? Мерси предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вкарва задна много трудно
Collapse
X
-
kluchar написа:Що аз като млад шофьор не карах на зад нещо ми беше трудно не че сега карам ама му свикнах не удрям другите коли :D Виж има доста строшени може да намериш цял лост Този пръстен нали дърпа едно жило ако го дръпнеш самото жило с нещо не включва ли по лесноШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
МК2 фейслифта е, да. Днес бях изпушил и реших да я разбера играта. Оказа се, че "със" и "без" пружинката, играта е същата, просто трябва да се повдигне този пръстен за да включи задна... "Учи, еби, учи, еби, ем не научено, ем нен@ебано" са казали хората ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
Коментар
-
randity написа:МК2 фейслифта е, да. Днес бях изпушил и реших да я разбера играта. Оказа се, че "със" и "без" пружинката, играта е същата, просто трябва да се повдигне този пръстен за да включи задна... "Учи, еби, учи, еби, ем не научено, ем нен@ебано" са казали хората ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:randity написа:МК2 фейслифта е, да. Днес бях изпушил и реших да я разбера играта. Оказа се, че "със" и "без" пружинката, играта е същата, просто трябва да се повдигне този пръстен за да включи задна... "Учи, еби, учи, еби, ем не научено, ем нен@ебано" са казали хората ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар