Имам Fiat Brava със следния проблем с предните чистачки - не работят на най-бавната и средната степени, работят единствено на най-бързата степен и отчасти на по-долната. По принцип този проблем си е още от зимата, но до сега не му обръщах особено внимание. Бяха замръзнали и без да съм изчистил добре леда се опитах да ги пусна, не можаха да се задвижат /заради леда/ и оттогава така и не проработиха нормално повече. Къде точно е проблема и какво евентуално трябва да се смени /може би нещо тогава се е пренатоварило или е изгоряло?/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с предните чистачки на Brava
Collapse
X
-
Знам че променям малко темата, но някой може ли да обясни степените на чистачките-в смисъл лостчето по вертикала се мести на долу ипо този начин се променя скоростта на движение на чистачките-това добре ами другите степени на врътката на лостчето-те какво променят-Извинявам се може би за тъпото въпросче но...все пак..-колата е Марея 1,8 16VМарея 1,8 16V
Коментар
-
niko_ymn написа:аз има същия проблем - даже още по-зле ама със задната - каквото и да връткам не тръгва, ама сезона идва - ще го отстраним - това е дреболия ако не е изгорял моторFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
eman написа:Знам че променям малко темата, но някой може ли да обясни степените на чистачките-в смисъл лостчето по вертикала се мести на долу ипо този начин се променя скоростта на движение на чистачките-това добре ами другите степени на врътката на лостчето-те какво променят-Извинявам се може би за тъпото въпросче но...все пак..-колата е Марея 1,8 16V
Коментар
-
Vladim написа:niko_ymn написа:аз има същия проблем - даже още по-зле ама със задната - каквото и да връткам не тръгва, ама сезона идва - ще го отстраним - това е дреболия ако не е изгорял мотор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар