Здравейте колеги смених си радиото на колата като я взех беше със Cd changer но го махнах и си взех радио но ми остана една грозна дупка в конзолата на таблото Дайте идеи какво да сложа на отвора капак някакъв но ми се иска да си го направя жабка ИДЕИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за ПОМОЩ и Мнение
Collapse
X
-
Re: Моля за ПОМОЩ и Мнение
martossss написа:Здравейте колеги смених си радиото на колата като я взех беше със Cd changer но го махнах и си взех радио но ми остана една грозна дупка в конзолата на таблото Дайте идеи какво да сложа на отвора капак някакъв но ми се иска да си го направя жабка ИДЕИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: Моля за ПОМОЩ и Мнение
todorshalev написа:martossss написа:Здравейте колеги смених си радиото на колата като я взех беше със Cd changer но го махнах и си взех радио но ми остана една грозна дупка в конзолата на таблото Дайте идеи какво да сложа на отвора капак някакъв но ми се иска да си го направя жабка ИДЕИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49Fiat Punto 1.2 16v 2003g.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Аз на празното място на усилвателя съм сложиш един капак /обикновена пластмаса / и на него има волт метър + светодиоди за мигачи + аларма иначе продават оригинално като отвор за документиFiat Punto 1.2 16v 2003g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар