Моите предни гуми са Fulda Cristall Montero 2 по около 125лв бройката и според мен са най-добрите от всички марки за зимни гуми(изключвам само Goodyear понеже те не са лоши също).Имат най-дълбоки грайфери и не се спират пред нищо.Задните ми са едни 4 годишни Goodyear Ultra Grip 3.Мога спокойно да кажа, че като отидем зимата да се въртим никой от останалите ми приятели не може толкова лесно да контролира колата си и да я кара там където си иска.Иначе карам едно лекичко Уно което в зимата с тези Fulda гуми е като танк!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим правилния и навременен избор на зимни гуми
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Вчера се обзаведох с две чисто нови (DOT 4606) Debica Frigo Directional за по 65 лева. От Фриго 2 не се произвежда моя размер 165/70/13. Като придобия впечатления - ще докладвам. Засега ми прави впечатление много лекото въртене на волана, дори и на място (едва ли си внушавам). Трима гумаджии ми препоръчваха тази гума пред Lassa Snoways ІІ plus, която беше с 5 лева на бройка по-скъпа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Sergo написа:Значи от 19.10.2006 карам с четири нови Kumho KW17 и сняг валя и се заледява не мърдат и съм много доволен от тях.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:Sergo написа:Значи от 19.10.2006 карам с четири нови Kumho KW17 и сняг валя и се заледява не мърдат и съм много доволен от тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар